Jorn wint presentatiecontract bij RTL in talentenjacht 'Screentest'

maandag 12 november 2018

Zondagavond werd bekend dat Jorn (25 jr) de winnaar is van de door Gordon gepresenteerde talentenshow 'Screentest' op RTL 4.

De jury onder leiding van Robert ten Brink gaf hem het hoogste aantal punten, waardoor hij zijn handtekening mocht zetten onder het presentatiecontract bij RTL. Komende tijd wordt bekend hoe het contract wordt ingevuld. 'Dit is misschien wel het belangrijkste moment in mijn leven', aldus Jorn.

In de finale die zondagavond 11 november werd uitgezonden streed Jorn tegen Hila. Van de twaalf kandidaten bleven zij als laatste twee over en kregen zij opdrachten waaronder een overval met de 'All You Need is Love'-caravan en een live interview met Waylon en Pia Douwes. Ron Brandsteder en Bridget Maasland stonden Robert ten Brink bij in de jurering.

'Screentest' werd geproduceerd door Talpa Producties

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Kapitein Sullivan gaat verder met zijn pogingen om het politie- en het brandweerdepartement nader tot elkaar te brengen. Ben en Miranda hebben een eerlijk gesprek over hun huwelijk waardoor Miranda een moeilijke beslissing neemt.

'Station 19', om 21.25 uur op VIJF.

Dossiers