Jennifer Hoffman presenteert nieuw satirisch programma 'Van De Week'

zaterdag 6 april 2019
Foto: BNNVARA - © credits: Annemieke van der Togt 2019

Wat werd er 'van de week' massaal door Nederland gedeeld, getwitterd en gegoogeld? Jennifer Hoffman presenteert samen met teamcaptains Pieter Derks en Stefano Keizers het nieuwe satirische programma 'Van De Week'.

Ze bespreken elke zondagavond op geheel eigen wijze de actualiteit, allemaal gebaseerd op onze digitale footprint van die week. De teamcaptains gaan de strijd met elkaar aan. Wie is er het beste op de hoogte van alle actuele online data? Pieter en Stefano krijgen iedere week hulp van een andere prominente Nederlander. Op zondag 7 april is de eerste aflevering om 21.50 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3. Vanaf de week erop is het programma wekelijks te zien om 22.20 uur.

Jennifer over haar debuut als presentatrice van een studioprogramma: 'Anno 2019 spenderen we enorm veel tijd online en al helemaal op social media. Ik denk dat het daarom ontzettend interessant wordt om wekelijks te bekijken wat ons als land zoal bezighoudt online. Ik heb veel zin om 'Van De Week', samen met Stefano en Pieter als teamcaptains aan mijn zijde, te gaan presenteren!'

Iedere week worden de teamcaptains Pieter en Stefano bijgestaan door een prominente Nederlander uit de wereld van nieuws, kunst, media en politiek. De teams maken in vier rondes uit wie het meeste weet over de digitale data van die week.

'Van De Week' is een coproductie van BNNVARA en Blazhoffski.

'Van De Week', zondag 7 april om 21.50 uur bij BNNVARA op NPO 3.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo één logo V3 één V3

Cassie en Sunny ondervragen de vier mannen die in The Spinney verbleven tijdens de millenniumwissel. Geen van hen lijkt iets verdachts gedaan te hebben tijdens hun aanwezigheid in Middenham. Ondertussen zoekt de rest van het Bishop Street Station-team verder naar aanwijzingen in het oorspronkelijke onderzoek. De pers heeft ondertussen ook haar opwachting gemaakt, nu blijkt dat James ondervraagd is in de zaak rond Hayley Reid.

'Unforgotten', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers