Irene Moors presenteert avondmagazine 'Doorbakken' bij MAX

maandag 7 oktober 2019
Foto: © Omroep MAX 2019

Deze winter presenteert Irene Moors het nieuwe programma 'Doorbakken'. 'Doorbakken' is het nieuwe avondmagazine van MAX op NPO 1 dat vanaf woensdag 25 december wekelijks ingaat op het centrale thema en de gebeurtenissen in 'Heel Holland Bakt'.

Presentator Irene Moors treedt met 'Doorbakken' ook buiten de bakwereld. Ze voert gesprekken met gasten op diverse bijzondere locaties. Dit wordt afgewisseld met reportages waarin Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven dieper ingaan op 'Heel Holland Bakt'-thema’s, ingrediënten en tradities.


Irene Moors: 'Ik heb zin om bij MAX aan de bak te gaan. Praten met verschillende gasten over eten én 'Heel Holland Bakt', één van de best bekeken programma’s van Nederland. Dat is toch fantastisch!'

Het nieuwe seizoen van 'Heel Holland Bakt' is vanaf zondag 15 december te zien bij MAX op NPO 1. Ook dit jaar halen tien amateurbakkers alles uit de kast voor de titel Beste Thuisbakker van Nederland.

'Doorbakken', vanaf 25 december op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Joanna Lumley begint aan haar Zijderoute-avontuur in VenetiŽ, waar ze te weten komt hoe de reizen van de Venetiaanse held Marco Polo en de handelaars van de Zijderoute de groei van de stad hebben beÔnvloed. In AlbaniŽ wandelt ze langs de Via Egnatia, de weg die twee uithoeken van het Romeinse Rijk met elkaar verbond - Rome en Byzantium. Vervolgens gaat het richting Turkije, naar Istanbul, dat een cruciale rol speelde op de route door zijn ligging op het kruispunt van Europa en AziŽ. In CappadociŽ verbaast Joanna zich over de indrukwekkende rotsformaties die er voor een uniek landschap zorgen. Ten slotte neemt ze de nachttrein naar de hooglanden in het verre oosten van Turkije, in de buurt van de Georgische grens.

'Joanna Lumley's Silk Road', om 21.55 uur op Eťn.

Dossiers