Irene Moors in 2019 niet langer exclusief verbonden aan Talpa Network

maandag 3 december 2018

Irene Moors is na februari 2019 niet meer exclusief verbonden aan Talpa Network. In een veranderend medialandschap wil Irene haar ervaring en creativiteit kunnen inzetten voor meerdere opdrachtgevers.

In goed overleg is daarom besloten dat na eind februari geen nieuw exclusief contract met Talpa Network wordt aangegaan.

De afgelopen drie jaar presenteerde Irene tien verschillende titels voor SBS6 waaronder de quiz ‘De Perfecte Vraag’, de culinaire strijd ‘Over Smaak valt te Twisten’, de talentenjacht ‘Topper Gezocht’ en de late night talkshow ‘Naar Bed met Irene’.

Irene over haar tijd bij Talpa Network: 'Ik ben dankbaar voor de programma’s die ik heb mogen doen. Het was een mooi avontuur waar ik met veel plezier op terugkijk. Maar in een veranderend medialandschap moet je mee bewegen. Na ruim 30 jaar in ‘vaste tv-dienst’ te hebben gewerkt, heb ik behoefte aan creatieve vrijheid en wil ik mijn ervaring voor mooie projecten bij meerdere opdrachtgevers inzetten.'

Karin de Groot, directeur Televisie van Talpa Network: 'Wij begrijpen de keuze van Irene voor een ander carrière pad en bedanken haar voor de meer dan prettige samenwerking. Ze is een geweldige en veelzijdige vakvrouw die ons ongetwijfeld binnenkort weer gaat verrassen met bijzondere programma’s en projecten.'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Expeditie Robinson' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

Het einde is in zicht en de drie overgebleven kandidaten strijden in een epische finaleproef tegen elkaar voor de titel van 'Robinson 2018'. Na 33 dagen op de Filipijnen wordt de winnaar bepaald op de allerlaatste eilandraad. Wie wint Expeditie Robinson en gaat naar huis met 25.000 euro?

'Expeditie Robinson', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers