'Het Gevoel van de Vierdaagse 2019' bij KRO-NCRV

woensdag 10 juli 2019
Foto: © KRO-NCRV 2019

Ook dit jaar is van dinsdag 16 tot en met vrijdag 19 juli 'Het Gevoel van de Vierdaagse' weer te zien bij KRO-NCRV op NPO 1.

Een afwisselend magazine waarin presentator Fons de Poel en co-presentator Sander de Kramer dagelijks verslag doen van het grootste wandelevenement van de wereld, dat in Nijmegen jaarlijks tienduizenden wandelaars en honderdduizenden toeschouweers op de been brengt.


In korte minireportages zoemt het programma in op de wandelaars. Verhalen over het lopen, de liefde, het lijden en het leven. De Vierdaagse van Nijmegen beleeft de 103e editie en is uitgegroeid tot een aanstekelijk mega-evenement. Of zoals Fons de Poel, zelf Nijmegenaar van geboorte, het uitspreekt: 'De Vierdaagse is als een speelfilm met duizenden hoofdrolspelers.'

'Het Gevoel van de Vierdaagse', dinsdag 16 juli om 19.00 uur en 17 tot en met 19 juli om 19.10 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers