Herman den Blijker zoekt topteam voor 'Herman's Pop-Up Restaurant'

maandag 20 mei 2019
Foto: RTL 4 - © RTL 2019

Ondernemen is Herman den Blijker op het lijf geschreven en het runnen van toprestaurants gaat hem perfect af. Nu is er een unieke kans voor culinaire hoogvliegers om in zijn voetsporen te treden.

Dit jaar opent Herman een nieuw, Mediterraans pop-up restaurant in Rotterdam en daarvoor is hij op zoek naar een chef-kok en maître. In 'Herman's Pop-Up Restaurant' gaan Herman en Meneer Reimers op zoek naar dit dreamteam. Samen met zes enthousiaste duo’s gaan zij op reis door het Middellandse Zeegebied om zo te bepalen wie zijn pop-up restaurant mogen gaan runnen. Vanaf dinsdag 21 mei is de culinaire strijd tussen de koppels te zien bij RTL 4.


Tijdens een prachtige reis door Ibiza, Italië en Tunesië worden de koppels getest op hun chef- en maître-kwaliteiten. Naast hun expertise in de Mediterraanse keuken wordt namelijk ook van de duo's verwacht dat ze feilloos kunnen samenwerken en kennis hebben van onder andere styling, inkoopbeleid en wijn. Per aflevering gaan de minst presterende koppels met elkaar het duel aan en wordt het verliezende koppel naar huis gestuurd.

In de eerste aflevering gaat Herman samen met de koppels naar het Spaanse eiland Ibiza, waar de koppels uitgedaagd worden een typisch Spaanse Paella te maken op een prachtige locatie op het strand. De harde wind op het Spaande eiland vereist echter wel een creatieve aanpak en een flinke dosis doorzettingsvermogen. Bij welk stel gooit de zeewind roet in het eten?

Na vijf afleveringen gaan de twee overgebleven duo’s de strijd met elkaar aan in het pop-up restaurant. Deze vestigt zich in de oude Citrusveiling in het Merwe-Vierhavensgebied M4H in Rotterdam. In het bomvolle restaurant moeten zij Herman, Meneer Reimers en de gasten laten zien dat zij het gouden duo zijn dat die droombaan verdient. Welke chef heeft de finesses van de Mediterrane keuken het beste in de vingers en welke maître is de ultieme gastheer/gastvrouw die Herman zoekt?

'Herman’s Pop-Up Restaurant' wordt geproduceerd door Concept Street.

'Hermans Pop-Up Restaurant', vanaf dinsdag 21 mei om 21.30 uur bij RTL 4.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

BH 90210 2019 BH 90210 BH90210

Tori probeert de opstart in goede banen te leiden. Jason en Ian hebben huwelijksproblemen, Jennie ontmoet haar nieuwe bodyguard, Brian aanvaardt een nieuwe assistent en Gabby vraagt Christines advies. Ondertussen komt een bekend gezicht de groep helpen.

'BH90210', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers