Geen tweede seizoen voor '6 Inside'

vrijdag 24 mei 2019
Foto: SBS6 - © Talpa TV 2018

'6 Inside', het actualiteitenprogramma dat sinds het begin van dit jaar op SBS6 tussen 18.00 en 19.00 uur 's avonds te zien is, krijgt geen tweede seizoen. Het programma stopt op 28 juni en komt na de zomer niet meer terug.

Op korte termijn wordt bekendgemaakt welk programma gedurende de zomer op dat tijdstip komt te staan. In het najaar introduceert de zender een nieuwe vooravond.

Marco Louwerens, Directeur Televisie van Talpa Network: '6 Inside' heeft de tijd gekregen om zich te ontwikkelen maar de kijker heeft het programma helaas niet omarmd, de enorme inzet van de betrokken collega’s ten spijt. Ik ben al deze collega’s dankbaar voor hun bevlogenheid en professionaliteit, iets waar we tot en met de laatste uitzending op kunnen bouwen. Achteraf gezien hebben we het programma in ons enthousiasme misschien te snel op de buis willen brengen. Op 1 juli komt er een tijdelijk programma op de plek van '6 Inside'. Voor het najaar werken we aan een vooravond die hopelijk beter aansluit bij de behoeften en wensen van onze kijker.'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Casey komt in een hachelijke politieke situatie terecht, wanneer een raadslid ontdekt dat hij Dawson heeft geholpen met de adoptie van Louie. Stella moet een moeilijke beslissing nemen over haar ex. Ondertussen groeit de spanning op de kazerne, nadat Borelli zich openlijk tegen Boden heeft gekant. En Brett en Mouch zetten hun geheime samenwerking verder.

'Chicago Fire', om 22.50 uur op VTM.

Dossiers