Extra uitzendingen Giro Rosa op Eurosport

woensdag 4 juli 2018

Eurosport besteedt dit jaar veel aandacht aan de 29e editie van de Giro Rosa, de belangrijkste wielerkoers voor vrouwen. Van 6 tot en met 15 juli zendt de Home of Cycling iedere avond een ruime samenvatting van een uur uit van de etappe van die dag.

Er verschijnt een sterk deelnemersveld aan de start: regerend wereldkampioen Chantal Blaak en drievoudig Giro Rosa-winnaar Marianne Vos zijn present. En ook de nummers twee, drie en vier van de editie van vorig jaar - Elisa Longo Borghini, Annemiek van Vleuten en Megan Guarnier - staan op de startlijst.

De belangrijkste koers voor vrouwen start op vrijdag 6 juli met een ploegentijdrit rond het Lago Maggiore. De finish is zondag 15 juli in Fruili, niet ver van de Italiaans-Sloveense grens.

Het commentaar bij de beelden op Eurosport 1 en de Eurosport Player komt van José Been. Voormalig profwielrenner Iris Slappendel, zelf meervoudig deelnemer aan de Giro Rosa, schuift aan als expert.

De uitzendtijden zijn als volgt:

Vrijdag 6 juli - 22.15 uur
Zaterdag 7 juli - 22.45 uur
Zondag 08 juli - 22.30 uur
Maandag 09 juli - 22.15 uur
Dinsdag 10 juli - 22.00 uur
Woensdag 11 juli - 21.30 uur
Donderdag 12 juli - 20.00 uur
Vrijdag 13 juli - 22.00 uur
Zaterdag 14 juli - 00.30 uur
Zondag 15 juli - 20.00 uur

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo één logo V3 één V3

Terwijl de Slag bij Waterloo woedt, merkt Becky dat oorlog niet per se betekent dat er geen geld kan worden verdiend. Jos wil vertrekken en probeert Amelia te overtuigen mee te gaan. Na een vertraging door hevige regenval komt de strijd tussen het leger van Napoleon en de Britse troepen in een beslissende fase. Wanneer de strijd gestreden is, gaan Becky en Rawdon naar Londen. Dobbin zoekt Amelia een laatste keer op.

'Vanity Fair', om 21.50 uur op Eén.

Dossiers