EXCLUSIEF: 'De Moord Op Tob Cohen: Een special Van John Van Den Heuvel' bij RTL 4

zondag 15 september 2019
Foto: RTL 4 - © RTL 2019

Vrijdag werd in de Keniaanse hoofdstad Nairobi het lichaam gevonden van de 69-jarige oud-Philips directeur Tob Cohen. Daarmee kwam een bizar einde aan een 60 dagen durende vermissing.

John van den Heuvel was erbij. Van minuut tot minuut. Zijn verslag van deze opzienbarende en spraakmakende moordzaak is maandag 16 september exclusief te zien bij RTL 4 in de special ‘De Moord Op Tob Cohen'.


John van den Heuvel was afgelopen week in Nairobi met de zus van de vermiste Tob Cohen omdat zij de rechtszaak wilde bijwonen tegen zijn van moord verdachte vrouw. In een waar mediaspektakel hield Tob’s zus zich kranig staande tot alles plotseling in een ongekende stroomversnelling raakte. Er werd een stoffelijk overschot gevonden in een septic tank. Al snel bleek het te gaan om Tob Cohen.

'De Moord Op Tob Cohen' maandag 16 september om 20.30 uur exclusief bij RTL 4.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Siska Schoeters (foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2019)

"Wanneer was u voor het laatst verliefd?", "Heeft de paus altijd gelijk?" of "Moet het celibaat niet afgeschaft worden?". Zes priesters krijgen in een lege televisiestudio anonieme vragen van het publiek voorgeschoteld die ze moeten beantwoorden. Siska Schoeters gaat radio maken bij Radio Maria en meldt zich aan in de gevangenis van Brugge.

'Durf te Vragen', om 20.35 uur op En.

Dossiers