Eerste namen jury muzikale hitshow 'All Together Now' bekend

dinsdag 16 april 2019
Foto: RTL 4 - © RTL 2019

De eerste namen van de 100-koppige jury van 'All Together Now' zijn bekend. Deze jury bestaat uit zorgvuldig geselecteerde muziekexperts, aangevoerd door Jamai Loman, die gezamenlijk de score van de deelnemers bepalen.

De deelnemers worden beoordeeld door onder meer zangeres en YouTuber Dionne Slagter, zanger Henk Westbroek, rapper Défano Holwijn, winnares van The Voice of Holland Leona Philippo, zanger en gitarist Gerson Main, voormalige Dolly Dots Esther Oosterbeek en Anita Heilker, rapper Brainpower, zangeressen en zusjes Julia en Sarah Nauta en Duits schlagerzanger Dennie Christian. Stuk voor stuk sprekende persoonlijkheden, die de kandidaten voorzien van goudeerlijk commentaar recht uit het hart.

In de muzikale hitshow 'All Together Now', gepresenteerd door Chantal Janzen, maken zangers en zangeressen van alle leeftijden hun opwachting voor deze 100 juryleden. Het is de zangshow waarin alle muziekstijlen voorbijkomen: van hedendaagse pop- en rockhits tot discoknallers en musical klassiekers. In elke aflevering is de grote vraag: ‘Welke deelnemer verovert het podium en laat ‘de 100’ opstaan en meezingen? Het aantal meezingers en swingers bepaalt hoe goed de deelnemer heeft gepresteerd. Degene met de hoogste score is de winnaar van de aflevering.

'All Together Now' wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland en is vanaf 3 mei elke vrijdag te zien om 20.30 uur bij RTL 4.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Martin Heylen (foto: Eťn - © VRT 2018)

In 'Zelfde deur, 20 jaar later' vond Martin Heylen antwoorden op de vraag: wat doet het leven met een mens, en wat doet een mens met het leven? Voor 'Kom op tegen Kanker' zoekt Martin patiŽnten en familieleden op die de voorbije dertig jaar hun verhaal deden in de uitzendingen van KOTK. Wat doet kanker met een mens, en wat doet een mens met de ziekte? Met jonge en oudere patiŽnten en nabestaanden praat hij over hun strijd en veerkracht, hervallen en weer opstaan, en over lachen, troost en schoonheid in de moeilijkste fase van hun leven.

'Mensen Verzetten Bergen: Zelfde Deur, Zoveel Jaar Later', om 21.15 uur op Eťn.

Dossiers