Eerste beelden van 'Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen' seizoen 2

woensdag 18 september 2019

Hendrik Groen is terug van weggeweest. Om te beginnen op het YouTube-kanaal van Omroep MAX waar de eerste beelden te zien zijn van het nieuwe seizoen!

De MAX-dramaserie 'Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen: Zolang er leven is' is te zien vanaf maandag 14 oktober om 22.15 uur op NPO 1.De allereerste beelden van 'Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen' zijn te zien op het YouTube-kanaal van Omroep MAX! Na de dood van Eefje is er een jaar voorbij gegaan. Hendrik Groen heeft een jaar lang geen pen aangeraakt, hij kon zich er niet toe zetten. De uitjes met de Omanido's zijn ook minder geworden.. Maar wanneer Hendrik Eefjes oude computer krijgt, begint hij weer te schrijven. Ook besluit Hendrik de rebellenclub Omanido nieuw leven in te blazen! Dat is hard nodig, want Stelwagen heeft grote plannen met het verzorgingstehuis.

De Omanido’s richten een bewonerscommissie op, maken nieuwe vrienden, plannen mooie uitjes, maken weer veel trammelant én gaan eindelijk op dat wijnreisje naar Frankrijk. Een reis die Eefje al helemaal had gepland… Hendrik en zijn Omanido’s zijn terug, en hoe! Zolang er leven is, gaan zij door.

Het scenario van 'Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen: Zolang er leven is' werd geschreven door Martin van Waardenberg, de regie is opnieuw in handen van Tim Oliehoek.

Cast
O.a. Kees Hulst (Hendrik Groen), André van Duin (Evert), Carry Tefsen (Leonie), Coby Timp (Grietje), Dries Smits (Edward), Rob van Meeberg (Graeme), Ad van Kempen (Antoine), Rick Nicolet (Ria), Anne Lamsvelt (Coby de Roos), Rosa Reuten (Directrice Stelwagen), Tina de Bruin (Tine), Frieda Pittoors (Eugenie La Croix) en Ali Çifteci (Oktay Dürüst).

'Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen: Zolang er leven is' (12 afleveringen), vanaf maandag 14 oktober wekelijks om 22.15 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

'Extreme Love Stories' onthult 's werelds meest ongewone, verrassende en schokkende relaties. Van feeders tot fetisjisten, polyamoristen tot zwangere mannen, zustervrouwen en suikerbaby's. 'Extreme Love Stories' brengt verschillende vormen van romantiek uit de 21e eeuw in beeld en bewijst dat er voor iedereen iemand is.

'Extreme Love Stories', om 22.45 uur op Vitaya.

Dossiers