DJ Hardwell jaagt SpongeBob de stuipen op het lijf bij Nickelodeon

zaterdag 28 oktober 2017
Foto: Nickelodeon - © Viacom Benelux 2017

DJ Hardwell laat zich zondag 29 oktober van zijn meest angstaanjagende kant horen in de Halloween-special van SpongeBob SquarePants op Viacom-zender Nickelodeon.

Hardwell kruipt in de stop-motion geanimeerde aflevering 'De legende van Boe-kini Broek' in de geest van de Vliegende Hollander. Als SpongeBob Halloween eerder grappig dan eng blijkt te vinden doet de Vliegende Holland z'n uiterste best om SpongeBob en Patrick toch de stuipen op het lijf te jagen.


Hardwell: 'Ik vind het als groot fan echt een enorme eer om gevraagd te zijn deze rol in te spreken in SpongeBob! De rol van Vliegende Hollander was een hele toffe om te doen, want hij is heel erg druk en heel erg evil. Als ik op het podium sta kan ik ook aardig schreeuwen, dus de gelijkenis is duidelijk aanwezig!'

De SpongeBob SquarePants Halloween-special is op zondag 29 oktober om vanaf 16.30 uur te zien op Nickelodeon en daarna terug te kijken op nickelodeon.nl en in de Nickelodeon Play app.

'Halloween-special', zondag 29 oktober om 16.30 uur te zien bij Nickelodeon.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kan Iedereen Nog Volgen?' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Deze zomer herhaalt VTM afleveringen van enkele (komische) succesprogramma's. En deze week is 'Kan Iedereen Nog Volgen?' aan de beurt. In deze aflevering reizen panelleden Sven De Ridder, Jacques Vermeire, Ruth Beeckmans en Bart Cannaerts samen met Lieven Scheire naar waar geen mens ooit is geweest: de toekomst.

'Kan Iedereen Nog Volgen?', om 21.40 uur op VTM.

Dossiers