Dit zijn de wildcards voor de Televizier-Ster Online-videoserie

donderdag 15 augustus 2019

De kwalificatieronde voor de Televizier-Ster Online-videoserie was een doorslaand succes. Maar er waren ook een paar prachtige, prijswaardige, creatieve en/of innovatieve series die net buiten de boot vielen. Daarom koos de jury vijf series die alsnog een wildcard krijgen.

De jury van de Televizier-Ster Online-videoserie stak de koppen bij elkaar en koos nog eens vijf series die in oktober ook meedingen naar een Televizier-Ster voor beste online-videoserie.


Dit zijn ze (in alfabetische volgorde):

Drug Tests - Drugslab
Joardy Season - NPO 3
Op avontuur met de opa van Tim - NPO 3
Tank restoration - Mastermilo 82
Uitleg waar je wat aan hebt - NOS op 3

De andere 20 series werden door het publiek gekozen in een eerdere kwalificatieronde. Dit is de complete lijst met 25 titels.

Gouden Televizier-Ring Gala
Vanaf 20 augustus gaan de stembussen weer open op Televizier.nl/ring, dit keer om de uiteindelijke drie genomineerden te kiezen. De nominatieronde loopt tot 23 september 2019. Het Gouden Televizier-Ring Gala met de prijsuitreiking is op woensdag 9 oktober 2019 in AFAS Live, Amsterdam.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'First Dates' (Eén)

De 19-jarige Lewis mag het voor de tweede keer proberen. Zal het met de 20 jaar oude barista Lauren beter lopen dan tijdens zijn vorige date? Alasdair is 55, heeft het hele land al doorkruist, maar is nog steeds op zoek naar de juiste man. Kan de 54 jaar oude dj Lee die rol vervullen? De 42-jarige Stu heeft zijn hond Brett meegebracht. Hij is al 13 jaar blind en op zoek naar een vrouw om zich mee te settelen. Hij gaat op date met Jen uit Bristol, 37 en verpleegster. Zal de vonk tussen de twee overspringen?

'First Dates', om 21.35 uur op En.

Dossiers