Dennis van der Geest helpt gezinnen in uitzichtloze situaties in 'Een Goede Buurt'

zondag 17 maart 2019

Hoe goed ken jij je buren? Weet jij wat er speelt achter hun voordeur? En wat als verderop een gezin woont dat zwaar in de problemen zit, zou je ze dan helpen?

In 'Een Goede Buurt' staat iedere week een gezin centraal dat problemen heeft en daar niet meer uit komt. De gezinnen lopen tegen verschillende moeilijkheden aan, maar ze hebben één ding gemeen; ze houden naar de buurt de schone schijn op en durven uit schaamte geen hulp te vragen. Aan Dennis van der Geest de taak om samen met de buurtbewoners hen te helpen.

Iedere aflevering schiet Dennis een gezin te hulp en mobiliseert hun buurt. Ze zijn eenzaam, hebben problemen met het opvoeden van hun kinderen, zijn door ziekte uitgeput of hebben achterstallig onderhoud aan hun huis en geen geld of middelen om dit op te lossen. Dennis schakelt de hulp in van de buurt om hen samen te brengen. Lukt het de buurtbewoners om het gezin uit hun uitzichtloze situatie te halen? En brengt deze actie de buurt dichter bij elkaar?

'Een Goede Buurt' wordt geproduceerd door IDTV.

'Een Goede Buurt', wekelijks vanaf maandag 18 maart om 20.30 uur bij SBS6.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Studio Tarara' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Met Ricky in rehab kan Christine niet anders dan Jean Van Hoof terug halen voor de belangrijke benefiet 'De 24u van Tarara' ten voordele van Levenslijn. Heel het team staat onder druk. Zelfs kleedster Babs wordt opgetrommeld om mee te spelen in de sketches, tot groot plezier van Jean. Sandra blijft haar tegenspeler vol argwaan in de gaten houden.

'Studio Tarara', om 20.35 uur bij VTM.

Dossiers