'De Twaalf van Oldenheim' krijgt vervolg

dinsdag 5 juni 2018
Foto: RTL 4 - © RTL 2017

Na twaalf spannende afleveringen kwam 'De 12 Van Oldenheim' afgelopen zondag tot een zinderende ontknoping. Wat begon met de verdwijning van de twaalfjarige Nine loopt uit in een enorm aantal verdwijningen met een zeer bizarre wending.

De serie vol mysterie, tragedie en wantrouwen werd zowel op tv als online bij Videoland zeer goed ontvangen en kreeg lovende recensies. Gemiddeld zaten meer dan een miljoen kijkers op zondagavond aan de buis gekluisterd om de verdwijningen in een hechte gemeenschap te volgen. In 2019 komt er een vervolg op de populaire anthology-serie.


De nieuwe reeks vertelt een compleet nieuw verhaal wat zich afspeelt in een ander dorp met nieuwe karakters. De afzonderlijke seizoenen vormen samen wel een geheel in sfeer, toon, spanning, thematiek en visuele stijl. Ook het tweede seizoen wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland en de scripts zullen opnieuw geschreven worden door Lex Passchier en Martin van Steijn. Anne van der Linden keert terug als regisseur.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bake Off Vlaanderen' - finale (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

In de spannende finale strijden de bakkers nog n laatste keer en wordt de winnaar beloond met de iconische 'Bake Off'-trofee.

'Bake Off Vlaanderen', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers