Cécile Koekkoek nieuwe eindredacteur 'De Wereld Draait Door'

woensdag 26 juni 2019
Foto: © BNNVARA 2018

Cécile Koekkoek wordt per 1 juli de nieuwe eindredacteur van het BNNVARA-programma 'De Wereld Draait Door'. Ze volgt Marco Versluis op, die de afgelopen drie jaar de eindredactie van het programma deed.

Koekkoek is sinds 2000 verbonden aan (BNN)VARA en is sinds 2010 hoofdredacteur van de VARAgids. Ze gaat de eindredactie doen van de dagelijkse uitzendingen van 'DWDD', alsmede 'DWDD University', 'DWDD Summerschool' en mogelijke nieuwe spin-offs van het programma.


Directeur Content BNNVARA, Gert-Jan Hox: 'Een dagelijkse talkshow maken is topsport. Het vraagt om een scherpe blik op de actualiteit, een buitengewone voeling met ontwikkelingen in de samenleving én een creatieve, lenige geest. Cécile Koekkoek beheerst deze facetten als geen ander, dus ben ik heel blij met haar aanstelling als eindredacteur van 'De Wereld Draait Door'.'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De voorbije 30 jaar zijn de stedelijke gebieden verdrievoudigd in grootte. Door de bouw van steden worden dieren uit hun habitat verdreven. Zij moeten vechten voor hun plek in een gebied dat ooit van hen was. Zo volgen we olifanten in Sri Lanka die de strijd aangaan met de mens om hun territorium en zien we hoe de toekomst van de kapucijnapen in Costa Rica bedreigd wordt. Maar we leren ook dat een goeie relatie tussen wilde dieren en de mens mogelijk is en voordelig kan zijn voor beide partijen.

'Cities: Nature's New Wild', om 21.10 uur op Canvas.

Dossiers