Britt Dekker doet verslag van het 'NPO Zapp Sinterklaasfeest'

woensdag 6 november 2019
Foto: NPO - © Ruud Baan 2019

Op zaterdag 23 en zondag 24 november wordt in de Jaarbeurs Utrecht het grootste Sinterklaasspektakel van het jaar gehouden: het 'Zapp Sinterklaasfeest'!

Samen met Sinterklaas, Malle Pietje, Wellespiet én de Pietenband wordt het weer één groot feest.


Ook K3, Kinderen voor Kinderen, Brugklas de Musical, Mega Mindy, Rachel en het testteam van 'Checkpoint', Fenna en Joe, Sterre en Anne-Mar vieren het feestje met Sinterklaas mee. Natuurlijk zijn jouw favoriete Zappelin-vriendjes ook aanwezig. De show wordt gepresenteerd door Dieuwertje Blok. Dit jaar doet niemand minder dan Britt Dekker verslag van het 'Sinterklaasfeest' met backstage-interviews en spelletjes met de artiesten. Je kunt haar volgen via het YouTube-kanaal en het Instagram-account van NPO Zapp.

Extra show op zaterdag 23 november
Wegens groot succes is er op zaterdag 23 november een extra show toegevoegd: dat betekent dat het maar liefst 4 keer feest is! Vier het 'Zapp Sinterklaasfeest' op zaterdag 23 november om 12.00 uur (extra show) en om 16.00 uur en op zondag 24 november om 11.00 en 15.00 uur in de Jaarbeurs Utrecht. Voordat het feest losbarst maakt de Pietenband er een feestje van, kun je op de foto met verschillende vriendjes van Zappelin en heeft Piet misschien alvast wat lekkers.

KRO-NCRV en Omroep MAX zenden het 'Zapp Sinterklaasfeest' op woensdag 27 november (15.30 uur), vrijdag 29 november (16.25 uur), zaterdag 30 november (12.00 uur), zondag 1 december (15.30 uur) en donderdag 5 december (16.05 uur) uit op NPO Zapp.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Amandine wordt geconfronteerd met een oudere man wiens echtgenote onwel is geworden. Als ultieme reddingspoging starten ze samen een hartmassage op. Carole begeleidt een vrouw die bij thuiskomst het lichaam van haar man vindt, met een vuurwapen aan zijn zijde. Diep in de nacht krijgt ze ook nog eens een vreemde oproep over een man die geklemd zit op zijn dak.

'Appel d'Urgence', om 20.40 uur op En.

Dossiers