Beau van Erven Dorens terug met 'Beau Five Days Inside'

maandag 25 maart 2019
Foto: RTL 4 - © RTL 2019

In de documentaireserie 'Beau Five Days Inside' bezoekt presentator Beau van Erven Dorens instellingen waar je normaal niet zomaar binnenkomt.

Zoals een gevangenis, een revalidatiekliniek, een bed, bad- en broodinstelling, een verzorgingstehuis voor oudere kunstenaars en Villa Pardoes, een huis waar ernstig zieke kinderen een week lang met hun familie vakantie kunnen vieren.

Door vijf dagen mee te kijken in de instelling probeert Beau erachter te komen hoe het is om er te wonen en te werken. Overdag wordt hij gevolgd door een cameraploeg, 's avonds en 's nachts filmt hij zelf. De persoonlijke benadering van Beau levert zeer indringende afleveringen op.

Dit tweede seizoen zal bestaan uit 8 afleveringen. In 2018 won het programma de Gouden Televizier-Ring.

'Beau Five Days Inside' wordt geproduceerd door Vincent TV Producties

'Beau Five Days Inside', vanaf dinsdag 26 maart te zien op RTL 4.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Columbus' - Jeroen Meus (foto: Eén - © VRT 2019)

In 'De Columbus' trekt Wim Lybaert er elke week op uit met een bekende gast, op zoek naar het goeie leven onderweg. Humaninterestprogramma. Wim Lybaert haalt dit voorjaar zijn zelfgebouwde huis op wielen weer van stal. Zonder plan trekt hij samen met zijn gast de wijde wereld in. Samen duwen ze een week op pauze om te genieten van vrije tijd die echt vrij is. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen rijdt Jeroen Meus mee.

'De Columbus', om 20.40 uur op En.

Dossiers