Beau van Erven Dorens terug met 'Beau Five Days Inside'

maandag 25 maart 2019
Foto: RTL 4 - © RTL 2019

In de documentaireserie 'Beau Five Days Inside' bezoekt presentator Beau van Erven Dorens instellingen waar je normaal niet zomaar binnenkomt.

Zoals een gevangenis, een revalidatiekliniek, een bed, bad- en broodinstelling, een verzorgingstehuis voor oudere kunstenaars en Villa Pardoes, een huis waar ernstig zieke kinderen een week lang met hun familie vakantie kunnen vieren.


Door vijf dagen mee te kijken in de instelling probeert Beau erachter te komen hoe het is om er te wonen en te werken. Overdag wordt hij gevolgd door een cameraploeg, 's avonds en 's nachts filmt hij zelf. De persoonlijke benadering van Beau levert zeer indringende afleveringen op.

Dit tweede seizoen zal bestaan uit 8 afleveringen. In 2018 won het programma de Gouden Televizier-Ring.

'Beau Five Days Inside' wordt geproduceerd door Vincent TV Producties

'Beau Five Days Inside', vanaf dinsdag 26 maart te zien op RTL 4.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De voorbije 30 jaar zijn de stedelijke gebieden verdrievoudigd in grootte. Door de bouw van steden worden dieren uit hun habitat verdreven. Zij moeten vechten voor hun plek in een gebied dat ooit van hen was. Zo volgen we olifanten in Sri Lanka die de strijd aangaan met de mens om hun territorium en zien we hoe de toekomst van de kapucijnapen in Costa Rica bedreigd wordt. Maar we leren ook dat een goeie relatie tussen wilde dieren en de mens mogelijk is en voordelig kan zijn voor beide partijen.

'Cities: Nature's New Wild', om 21.10 uur op Canvas.

Dossiers