Antoinette Beumer verbindt zich aan RTL

maandag 4 februari 2019
RTL

Regisseur en schrijfster Antoinette Beumer verbindt zich aan RTL/Videoland als Creative Producer Fictie. In deze functie zal zij zich voornamelijk bezighouden met de ontwikkeling van nieuwe titels op gebied van series, films en documentaires, het scouten van talent en het initiėren van samenwerkingen waaronder coproducties met het buitenland.

Ze is de komende zes maanden verbonden aan RTL en als de samenwerking van beide kanten goed bevalt, keert ze terug na de opnames van haar film 'Mijn vader is een vliegtuig'.

RTL CEO Sven Sauvé: 'We zijn trots en blij dat we kunnen aankondigen dat Antoinette Beumer zich bij RTL aansluit. Met haar halen we een zeer ervaren maker en vooral ook een fantastische verhalenverteller in huis. Aangezien we steeds meer fictie in eigen huis ontwikkelen voor zowel de zenders als Videoland zijn haar expertise en netwerk van onnoemelijke waarde. Naast een vakvrouw is Antoinette ook nog eens een inspirerend en leuk mens met een goeie dosis relativering en humor.'

Antoinette Beumer is regisseur van onder meer 'Hertenkamp', 'Spangen', 'De Gelukkige Huisvrouw', 'Loft' en 'Soof'. In 2018 verscheen haar debuutroman 'Mijn vader is een vliegtuig'.

Persbericht RTL
http://www.rtl.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

1823. Hugh Glass, een gids die pelsjager John Fitzgerald en diens manschappen door de Amerikaanse wildernis leidt, wordt na een gruwelijke aanval van een beer voor dood achtergelaten. Wanneer vervolgens zijn zoon wordt vermoord door Fitzgerald, trekt Glass zwaargewond door de onherbergzame wildernis om wraak te nemen. Het gevaar loert echter overal.

'The Revenant', film uit 2015 met in de hoofdrol Leonardo DiCaprio, om 20.10 uur op VIER.

Dossiers