Anna, Nicole en Cas presenteren nieuw seizoen 'Bak mee met MAX!'

donderdag 15 augustus 2019
Foto: © Omroep MAX 2019

In het nieuwe seizoen van het MAX-programma 'Bak Mee met MAX' maken Anna, Nicole en Cas toegankelijke en inspirerende lekkernijen.

Van kaneelbroodjes en Amsterdamse koggetjes tot havermoutmuffins en Limburgse vlaai. Vanaf 11 oktober, elke vrijdag om 12.35 uur op NPO 1, laten de nieuwe 'Bak mee met MAX'-presentatoren afwisselend, ieder in hun eigen afleveringen, zien hoe iedereen vol aan de bak kan met een heerlijk recept!


Af en toe een koekje of een taartje kan een heerlijke traktatie zijn. Als je het zelf maakt is het vaak nóg lekkerder. In 'Bak mee met MAX' geven Anna Yilmaz, Nicole Meijer en Cas Wolters (Heel Holland Bakt 2018-2019) elke vrijdag een toegankelijk zoet recept, zodat je in het weekend vol inspiratie aan de bak kunt. Natuurlijk met een stap-voor-stap uitleg, zodat de beginnende thuisbakker er ook chocola van kan maken. Oven aan, schort om en bak mee met MAX!

'Bak mee met MAX', vanaf 11 oktober elke vrijdag om 12.35 uur op NPO 1.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

'American Pie' van Don McLean was zonder twijfel een van de meest kenmerkende singer-songwriter-lp's van 1971. De plaat, met als absolute hoogtepunten het titelnummer en 'Vincent', McLeans ontroerend huldebetoon aan Vincent Van Gogh, is een klassieker in het folkrockgenre. Don McLean zelf vertelt over de impact die het album destijds had op de babyboomgeneratie, maar ook over de relevantie ervan, tot op de dag van vandaag. Ook producer Ed Freeman en muzikant Jake Bugg komen aan het woord en we krijgen unieke beelden te zien van George Michael die het nummer 'The Grave' brengt.

'Classic Albums', om 22.45 uur op Canvas.

Dossiers