Airen Mylene presenteert 'Hotel Rules' bij Net5

donderdag 22 november 2018

Na vier succesvolle seizoenen van 'House Rules NL' komt Net5 in 2019 met de spin-off 'Hotel Rules' gepresenteerd door Airen Mylene.

In dit nieuwe programma gaan vijf koppels elkaars hotel of bed & breakfast rigoureus verbouwen. De koppels kennen elkaar niet en hebben niet meer dan een paar 'hotelregels' van de eigenaren als leidraad voor de verbouwing.


In elke aflevering overhandigt een stel hun hotelsleutels aan de vier andere rivaliserende duo’s. De enige invloed die de eigenaren hebben zijn de ‘hotelregels’: de do’s en don’ts zoals bepaalde stijlen, kleuren of materialen die wel of juist niet terug mogen komen in hun hotel of B&B. Het is aan de overige koppels om deze regels zo goed mogelijk te interpreteren en onder hoge tijdsdruk verschillende ruimtes een complete make-over te geven. Dit doen ze onder toeziend oog van een vakjury. Presentatrice Airen Mylene volgt hen op de voet in de felle strijd om de hoofdprijs die bestaat uit 25.000 euro.

'House Rules NL': de finale
Na het succes van seizoen 1 (8% marktaandeel in de doelgroep 20-54 jaar), seizoen 2 (9,6%), seizoen 3 (10,1%) en seizoen 4 dat nu nog loopt, kon een spin-off niet uitblijven. Komende week is het de finaleweek en nemen team BLAUW (Mark en Irini uit Heerde) en team ROOD (Roy & Corné uit Drunen) het tegen elkaar op. Een spannende ontknoping, want niet alleen de jury, maar ook de kijkers thuis bepalen in een live finale wie de grote winnaar wordt. Voor Roy en Corné: sms ROOD naar 4600 of bel 0909-0311. Voor Mark en Irini: sms BLAUW naar 4600 of bel 0909-0312.

'House Rules NL' finaleweek, dinsdag 27 november om 20.30 uur en woensdag 28 november om 20.30 uur live vanuit Amsterdam.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Elise Donner is mede-eigenaar van het reisbureau van haar harteloze ex-man. Sinds de scheiding maakt hij het Elise op verschillende manieren erg lastig. Elise heeft het plan met Kerstmis een date te vinden, om haar ex jaloers te maken. Daarnaast wil ze de feestdagen ook niet in haar eentje doorbrengen. Per toeval ontmoet Elise in een winkelcentrum Nick, een knappe en machtige advocaat. Nick is ook alleenstaand en er ontstaat meteen een band tussen de twee.

'The Mistletoe Promise', om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers