'6 Inside' en 'Hart van Nederland' nieuwe vooravond SBS6

vrijdag 7 december 2018

Op 7 januari 2019 lanceert SBS6 een nieuwe programmering voor de vooravond op doordeweekse dagen. Tussen zes uur en half acht zijn achtereenvolgens '6 Inside', 'Hart van Nederland' en 'Piets Weer' te zien.

Het nieuwe presentatieduo Jan Versteegh en Albert Verlinde neemt tussen zes en zeven uur de actualiteit op het gebied van entertainment, crime, royalty, sport en (social) media door. Bij hen aan tafel zitten iedere dag Insiders die hun uitgesproken mening geven over het nieuws waar zij die dag zelf bovenop hebben gezeten. 'Hart van Nederland' brengt tussen zeven uur en half acht het laatste regionale en landelijke nieuws. 'Piets Weer' sluit de vooravond af.

Wie de programma’s in de vooravond van SBS6 heeft gezien, gaat om half acht volledig geïnformeerd de rest van de avond in en heeft een mening over de belangrijkste gebeurtenissen van die dag. De vernieuwing van de vooravond heeft een aantal aanpassingen in de rest van de doordeweekse programmering tot gevolg. De vroege editie van 'Shownieuws' vervalt en de editie van 22.55 uur blijft. 'House of Talent', dat nu nog op werkdagen om zeven uur wordt uitgezonden, krijgt op 28 december een spectaculaire finale van het seizoen 2018. De details van deze spannende eindrace worden binnenkort bekendgemaakt. 'House of Talent' komt in de loop van 2019 in een aangepaste vorm terug.

Vanaf 7 januari 2019 op weekdagen: '6 Inside' van 18.00 tot 19.00 uur, 'Hart van Nederland' van 19.00 tot 19.30 uur, inclusief 'Piets Weer'.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Tijdens de 39e uitreiking van The Brit Awards treden onder anderen George Ezra, Dua Lipa, Rag'n'Bone Man, Sam Smith en Jess Glynne op. Dua Lipa en Anne-Marie zijn beiden vier keer genomineerd. 'Shotgun'-zanger George Ezra drie keer. Wie kan zijn nominaties verzilveren?

'The Brit Awards', om 22.30 uur op Q2.

Dossiers