15 'Heel Holland Bakt'-kandidaten zijn bekend

dinsdag 6 november 2018

De 15 kandidaten die strijden om een plekje in de 'Heel Holland Bakt'-tent zijn bekend! Op de Facebookpagina en Instagram van 'Heel Holland Bakt' stellen Adrien, Ahmed, Anna, Arjen, Aruna, Cas, Elly, Hanneke, Kim, Kim, Liesbeth, Maroeska, Michel, Nicole en Vincent zich aan Nederland voor.

In de eerste aflevering van 'Heel Holland Bakt' is te zien hoe meer dan 500 bakkers de jury (bestaande uit Janny, Robèrt, oud-winnaars, oud-deelnemers en bekende patissiers) proberen te imponeren met hun bakkunsten. Adrien, Ahmed, Anna, Arjen, Aruna, Cas, Elly, Hanneke, Kim, Kim, Liesbeth, Maroeska, Michel, Nicole en Vincent zijn daarin geslaagd. Van de 500 thuisbakkers mogen in de eerste aflevering alleen zij beginnen aan de buitenbakopdracht, waarin voor 10 thuisbakkers een plekje in de baktent te verdienen is.

Vanaf 9 december terug op tv!
'Heel Holland Bakt' is vanaf zondag 9 december om 20.20 uur terug bij MAX op NPO 1. En hoe! De enige afvalwedstrijd waar je van aankomt telt in het zesde seizoen niet 8, maar 9 afleveringen. In de eerste speciale aflevering, de HHB-Proefdag, proberen meer dan 500 kandidaten een plekje in de tent te bemachtigen.

'Heel Holland Bakt' seizoen 6, wekelijks vanaf zondag 9 december om 20.20 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers