Welcome to 'ELITE', wereldwijd exclusief op Netflix - VIDEO

maandag 10 september 2018

What happens in Las Encinas, stays in Las Encinas. Wanneer een van de studenten van de eliteschool dood wordt teruggevonden, is iedereen plots verdacht. Welkom bij ELITE.

'ELITE' bevat heel wat bekende gezichten. Zo herken je 'La Casa de Papel'’s María Pedraza, Miguel Herrán & Jaime Lorente, samen met heel wat nieuwe gezichten: Itzan Escamilla ('Cable Girls', 'The Ministry of Time'), Miguel Bernardeau ('Ola de Crímenes)', Arón Piper ('15 Years and One Day'), Ester Expósito ('Estoy Vivo'), Mina El Hammani ('El Príncipe'), Álvaro Rico ('Velvet Collection') & Omar Ayuso. En ook Danna Paola ('Dare to Dream') vervoegt de getalenteerde jonge cast, momenteel een van Mexico’s meest populaire actrices en zangeressen.


'ELITE' is Netflix’s tweede Spaanse Original Series en wordt geproduceerd door Ramón Salazar ('Sunday’s Illness', 'Three Steps Above Heaven') en Dani de la Orden ('El Mejor Verano de mi vida', 'Party Town'), geschreven door Carlos Montero ('The Time in Between' en maker van 'Physical or Chemical') en Darío Madrona ('Génesis', 'La chica de ayer' en maker van het zeer succesvolle 'The Protected').

Over 'ELITE'
Las Encinas is de beste en meest exclusieve school in Spanje, waar de kinderen van de Spaanse elite studeren. Nadat een school in de buurt instort, worden drie studenten uit het arbeidersmilieu op Las Encinas geplaatst. Ze denken dat zij de lucky ones zijn, maar niets is minder waar.

De clash tussen diegenen die alles hebben en zij die niets te verliezen hebben creëert een perfecte storm, die uiteindelijk eindigt in moord. Maar wie is er nu verantwoordelijk? Wie heeft de moord op zijn geweten? Is het iemand uit het kleine groepje nieuwe studenten? Of ligt het veel dieper dan dat?

De show is geproduceerd door Zeta Audiovisual ('Ahora o Nunca', 'Three Steps Above Heaven', 'I Want You'). Het eerste seizoen bestaat uit 8 afleveringen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Trafiek Axel' (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

Kan je een kind kopen? En wie krijgt het over zijn hart om een kind te verkopen? Axel reist naar de Punjab-provincie in Noord-India op zoek naar kinderhandelaars.

Axel Daeseleire onderzoekt zes controversiële milieus waarbij telkens één ding duidelijk is: alles is te koop. Een vrouw, een dier, een orgaan en zelfs een kind. Voor grof geld en met de juiste contacten is alles mogelijk, regels en wetten spelen dikwijls niet eens een rol. De internationale trafiek brengt Axel Daeseleire onder meer naar Oekraïne, Namibië, Nepal en India.

'Trafiek Axel', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers