'The Big Bang Theory' stopt na 12 seizoenen

donderdag 23 augustus 2018

Slecht nieuws voor de fans van de populaire Amerikaanse sitcom 'The Big Bang Theory'. In mei 2019 komt de allerlaatste aflevering op het scherm. Na 12 seizoenen komt er zo een eind aan de populairste tv-reeks van het moment.'The Big Bang Theory' is sinds 'Friends' één van de best bekeken sitcoms op de Amerikaanse tv. Ook wereldwijd scoort de reeks rond de vier wetenschappers goed.  De cast kondigde het einde zelf aan via de sociale media. De fans kregen wel de belofte dat er nog een episch laatste seizoen aankomt.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Trafiek Axel' (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

Kan je een kind kopen? En wie krijgt het over zijn hart om een kind te verkopen? Axel reist naar de Punjab-provincie in Noord-India op zoek naar kinderhandelaars.

Axel Daeseleire onderzoekt zes controversiële milieus waarbij telkens één ding duidelijk is: alles is te koop. Een vrouw, een dier, een orgaan en zelfs een kind. Voor grof geld en met de juiste contacten is alles mogelijk, regels en wetten spelen dikwijls niet eens een rol. De internationale trafiek brengt Axel Daeseleire onder meer naar Oekraïne, Namibië, Nepal en India.

'Trafiek Axel', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers