Team double trouble sluit zich aan bij all stars 'Ex on the Beach: Double Dutch'

dinsdag 9 april 2019
Foto: MTV - © Viacom Benelux 2019

Eerder werd bekend gemaakt dat Harrie en Wayne terugkeren naar de 'Ex on the Beach: Double Dutch'-villa. Maar in een team van all stars kan de Brabantse tweeling Sharon en Esmee absoluut niet ontbreken.

Deze queens hebben in seizoen 2 van het MTV-programma veel tongen los gemaakt met heftige en hysterische uitspraken, want de dames nemen geen blad voor de mond en hebben een eigen wil. Ook dit seizoen zorgen zij weer voor wat uit de hand gelopen momenten en hilarische quotes. Het ‘all star season’ van 'Ex on the Beach: Double Dutch' is vanaf 19 mei iedere zondagavond om 21:30 uur te zien tijdens de guilty pleasure-avond bij MTV.


'Ik ben de perfecte kandidaat, omdat ik er goed uitzie en geen grenzen heb…”' – Esmee

De 22-jarige identieke Brabantse tweeling omschrijft zich als sexy, een tikkeltje gestoord, jaloers, lief, oprecht en spontaan. Esmee valt naar eigen zeggen niet op Nederlanders en Belgen, maar zal ze toch iemand vinden om haar hart aan te geven in deze 'Double Dutch'-villa? Sharon vindt haar slechtste eigenschap dat ze te eerlijk is en nooit haar mond kan houden. Is dat olie op het vuur in een villa vol oververhitte exen, die iedere week opduiken?

De vijfde verjaardag van 'Ex on the Beach: Double Dutch' vieren we met een groots nieuw seizoen. Negen populaire singles van de afgelopen vier seizoenen keren nog één keer terug tijdens dit ‘all star season’. Ze vertrekken opnieuw naar een paradijselijk eiland voor een zomer vol liefde… Ze feesten, daten en flirten er lustig op los. Dit alles in combinatie met zon, zee en strand vormt het perfecte decor voor prille romances, (een) one-night-stand(s) of misschien wel het vinden van de ware (vakantie)liefde. Net als de vonken er vanaf vliegen komt er onverwacht bezoek...

Denken ze dit keer te kunnen ontsnappen aan de Tablet of Terror? Met nieuwe exen die aanspoelen op de witte stranden van Thailand krijgen de all stars wederom het vuur aan de schenen gelegd. Sommigen willen wraak en anderen hopen (stiekem) op het aanwakkeren van een oude romance. Eén ding is zeker; dé guilty pleasure van de Nederlandse en Vlaamse televisie komt terug en dit ‘all star season’ is explosiever, sexyer en dramatischer dan ooit. Niemand weet waar en wanneer er een nieuwe ex opduikt en dat levert flink wat drama op... Welke EX is next?

'Ex on the Beach: Double Dutch' is vanaf 19 mei iedere zondag om 21.30 uur, tijdens de vaste guilty pleasure avond, te zien op MTV.

'Ex on the Beach: Double Dutch' wordt geproduceerd door No Pictures Please, onderdeel van Fremantle. De digitale content wordt geproduceerd door Tigris Media BV.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

Van 28 november tot 5 december kunnen de Open VLD-leden kiezen wie de opvolger wordt van huidig voorzitter Guy Verhofstadt. Open VLD verkeert in crisis na de nederlaag bij de jongste regionale verkiezingen. Tussen 2003 en 2009 verloor de partij 400.000 kiezers. Open VLD viel ook pijnlijk uit de boot bij de onderhandelingen over de vorming van een nieuwe Vlaamse regering. Hoe willen de drie kandidaat-voorzitters de achteruitgang keren? Terzake ging ook praten met de traditionele achterban van de liberalen, de kleine zelfstandigen. Waar leggen zij de oorzaak voor wat fout gelopen is? En welke richting vinden zij dat hun partij uit moet? Verder schetst het programma ook een profiel van de drie kandidaten. Waar staan ze voor en hoe denken ze hun partij uit het slop te trekken?

'Terzake', om 20.00 uur op Canvas.

Dossiers