'Stranger Things 3' breekt records

woensdag 10 juli 2019
Foto: © Coopr/Netflix 2019

Wereldwijd is sinds de lancering op 4 juli al op 40,7 miljoen Netflix-accounts gekeken naar het derde seizoen van 'Stranger Things'. 18,2 miljoen accounts hebben deze jaargang al volledig uitgekeken. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Netflix maakt nooit kijkcijfers bekend. Maar deze resultaten gaf het streamingbedrijf toch graag mee. Het derde seizoen van 'Stranger Things' is namelijk regelrecht op recordkoers. De resultaten van de populaire serie zijn volgens Netflix beter dan welke film of serie ooit deed in de eerste vier dagen na de release.


Ondertussen heeft showrunner Shawn Levy zich al stilletjes laten ontvallen dat een vierde seizoen niet onwaarschijnlijk is. Netflix zelf heeft daarover nog niets bevestigd.

Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018)

DDT heeft een mooie vrouw leren kennen: Lea De Wilde. Ondertussen zit Boma, tot grote ergernis van Bieke, weer achter Pascale aan. Als Boma Lea De Wilde leert kennen laat hij Pascale vallen. Carmen brengt de andere vrouwen op het idee een list te verzinnen om die Lea ten val te brengen.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers