'Sabrina the Teenage Witch' keert terug op Netflix

vrijdag 21 september 2018
Foto: © Coopr/Netflix 2018

In aanloop naar de release van 'Chilling Adventures of Sabrina', toont Netflix al de eerste beelden uit deze spannende serie.

Sabrina Spellman (Kiernan Shipka) is een sterke jonge vrouw, half-mens, half-heks, die net start met haar opleiding tot tovenares. Daarnaast probeert ze een zo normaal mogelijk leven te leiden op Baxter High. Sabrina is intelligent, ze heeft mededogen en ze is dapper. Zij is de enige die ons kan beschermen tegen de duistere krachten die onze wereld bedreigen.

Harvey Kinkle
Harvey Kinkle (Ross Lynch) is Sabrina’s vriendje. Hij is een sprookjesprins op het witte paard, de zoon van een mijnwerker, een dromer en zich volledig onbewust van de duistere krachten die hem en Sabrina uit elkaar proberen te drijven.

Hilda Spellman
Hilda Spellman (Lucy Davis) is een van Sabrina’s tantes. Hilda is warm en zorgzaam, met een ondeugend gevoel voor humor. Ze is zowel bedreven in het brouwen van wrok-potjes voor de vijanden van haar familie, als in het bereiden van liefdesdrankjes voor de scholieren van Baxter High.

Zelda Spellman
Zelda Spellman (Miranda Otto) is Sabrina’s strengere tante. Ze is trots en oprecht en gelooft dat er geen grotere eer is dan het dienen van de Dark Lord, als lid van de Church of Night. Ze is de disciplinair van de familie, zeer beschermend naar Sabrina toe en het tegenovergestelde van Hilda.

Verder spelen mee: Michelle Gomez, Chance Perdomo, Richard Coyle, Jaz Sinclair, Lachlan Watson, Gavin Leatherwood, Adeline Rudolph, Tati Gabrielle en Abigail Cowen.

Over 'Chilling Adventures of Sabrina'
'Chilling Adventures of Sabrina' is een duister coming-of-age verhaal met horror, occulte praktijken en natuurlijk hekserij. De jonge Sabrina worstelt met haar dubbele persoonlijkheid; ze is half-mens, half-heks. Daarnaast wordt ze bedreigd door duivelse krachten die haar, haar familie en de menselijke wereld bedreigen.

'Chilling Adventures of Sabrina', vanaf 26 oktober exclusief te zien op Netflix.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo één logo V3 één V3

Terwijl de Slag bij Waterloo woedt, merkt Becky dat oorlog niet per se betekent dat er geen geld kan worden verdiend. Jos wil vertrekken en probeert Amelia te overtuigen mee te gaan. Na een vertraging door hevige regenval komt de strijd tussen het leger van Napoleon en de Britse troepen in een beslissende fase. Wanneer de strijd gestreden is, gaan Becky en Rawdon naar Londen. Dobbin zoekt Amelia een laatste keer op.

'Vanity Fair', om 21.50 uur op Eén.

Dossiers