Ryan Reynolds in de officiŽle trailer van '6 Underground' - VIDEO

zondag 6 oktober 2019

In '6 Underground' maken we kennis met een nieuw soort actieheld. Zes individuen van over de hele wereld, ieder van hen de allerbeste in zijn of haar vak, worden samengebracht.

Naast hun buitengewone talent zijn ze geselecteerd omwille van hun gigantische drive om het verleden uit te wissen en onze toekomst voorgoed te veranderen.


Het team wordt gekozen door een mysterieuze leider (Ryan Reynolds). En hoewel hij en zijn team waarschijnlijk worden vergeten, is zijn voornaamste missie ervoor zorgen dat hun acties wél voor altijd herinnerd zullen worden.


Geregisseerd door: Michael Bay
Geschreven door: Paul Wernick & Rhett Reese
Geproduceerd door: David Ellison, Don Granger, Dana Goldberg, Ian Bryce
Co-geproduceerd door: Jonathan Hook, Michael Kase
Executive geproduced door: Matthew Cohan
Cast: Ryan Reynolds, Mélanie Laurent, Corey Hawkins, Adria Arjona, Manuel Garcia-Rulfo, Ben Hardy Lior Raz, Payman Maadi and Dave Franco

'6 Underground', vanaf 13 december op Netflix.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Na een zandstorm tijdens een missie op Mars blijft astronaut Mark Watney alleen achter. Zijn team waant hem dood en Mark kan geen contact opnemen met de aarde om te laten weten dat hij nog leeft. Mark weet dat zijn levensvoorraden schaars zijn en dat de beschadigde machine of de genadeloze omgeving hem waarschijnlijk fataal zullen worden. Toch geeft hij niet zomaar op. Met de hulp van zijn inventiviteit, zijn vaardigheden als ingenieur en zijn wilskracht neemt hij de ene uitdaging na de andere aan.

'The Martian', film uit 2015 met oa. Matt Damon en Kate Mara, om 21.40 uur op VTM.

Dossiers