'Riverdale'-crew eert Luke Perry op eerste werkdag

donderdag 11 juli 2019
Foto: © The CW/Netflix 2019

Deze week gingen cast en crew van de succesvolle Netflix-serie 'Riverdale' weer aan het werk om het nieuwe, vierde, seizoen voor te bereiden. Op die eerste werkdag waren velen met hun gedachten bij collega Luke Perry, die in maart plots overleed.

Enkele castleden lieten via Instagram weten dat ze met hun gedachten bij Luke Perry waren. In 'Riverdale' speelde de voormalige 'Beverly Hills 90210'-acteur de rol van Fred Andrews, de vader van het hoofdpersonage Archie (KJ Apa). Perry overleed in maart op 52-jarige leeftijd aan de gevolgen van een beroerte.


Het derde seizoen werd verder afgewerkt zonder Luke Perry, maar de makers hadden wel al gezegd dat het afscheid van Perry pas in het vierde seizoen zou verwerkt worden. De eerste aflevering van het vierde seizoen zal de titel 'In Memoriam' dragen. 'Waarschijnlijk de belangrijkste aflevering van 'Riverdale' die we dit jaar, of misschien wel ooit, zullen maken', postte showrunner Roberto Aguirre-Sacasa op Twitter.

Hoe het afscheid van Luke Perry er in 'Riverdale' zal uitzien, kunnen de fans ontdekken vanaf de herfst. In het najaar is er weer wekelijks een nieuwe aflevering te zien op Netflix.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

'Extreme Love Stories' onthult 's werelds meest ongewone, verrassende en schokkende relaties. Van feeders tot fetisjisten, polyamoristen tot zwangere mannen, zustervrouwen en suikerbaby's. 'Extreme Love Stories' brengt verschillende vormen van romantiek uit de 21e eeuw in beeld en bewijst dat er voor iedereen iemand is.

'Extreme Love Stories', om 22.45 uur op Vitaya.

Dossiers