Originele cast 'Geordie Shore' keert terug naar MTV

woensdag 31 juli 2019
Foto: MTV - © Viacom Benelux 2019

Alles komt terug, en ook voor Holly, Marnie, Gary en Aaron uit 'Geordie Shore' is dat niet anders. MTV heeft het licht op groen gezet voor een nieuwe realityreeks over de 'sterren' van toen. Die heet 'Geordie OG's' en gaat op 14 augustus in premire op MTV in het Verenigd Koninkrijk.

Wanneer de reeks bij ons van start gaat, is nog niet geweten.


Het nieuws werd op Instagram bekendgemaakt door Holly Hagan, die er van het prille begin bij was. 'We zijn terug, met een gloednieuwe reeks waarin we laten kijken in onze echte levens', schrijft zij erbij. 'We hebben de Jägerbommen en juwelen ingeruild voor baby’s, zaken en alles daartussenin.'

'Geordie Shore' startte in mei 2011 als antwoord op het Amerikaanse 'Jersey Shore'. In beide realityseries staat een groep jongeren met een eerder losbandige levensstijl die enkele weken samenwoonden centraal. Die reeks loopt overigens nog steeds: het negentiende seizoen, met bijna een compleet gewijzigde cast, werd eerder dit jaar uitgezonden op MTV.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

'American Pie' van Don McLean was zonder twijfel een van de meest kenmerkende singer-songwriter-lp's van 1971. De plaat, met als absolute hoogtepunten het titelnummer en 'Vincent', McLeans ontroerend huldebetoon aan Vincent Van Gogh, is een klassieker in het folkrockgenre. Don McLean zelf vertelt over de impact die het album destijds had op de babyboomgeneratie, maar ook over de relevantie ervan, tot op de dag van vandaag. Ook producer Ed Freeman en muzikant Jake Bugg komen aan het woord en we krijgen unieke beelden te zien van George Michael die het nummer 'The Grave' brengt.

'Classic Albums', om 22.45 uur op Canvas.

Dossiers