Nieuwe tang in 'Sturm der Liebe'

donderdag 8 augustus 2019

Fans van de Duitse soap 'Sturm der Liebe' (Vitaya) mogen zich in de handen wrijven. Een nieuwe moordgriet maakt haar opwachting. En dat mag je letterlijk nemen. Personage Xenia wordt aangekondigd als 'moordlustig'.

Xenia wordt gestalte gegeven door de 49-jarige actrice Elke Winkens. Zij maakt in 'Sturm der Liebe' haar opwachting om zich te wreken op haar ex Christophe. Ze kwam namelijk te weten dat hij gaat trouwen. En dat wil de dame koste wat het kost vermijden.


Winkens vult met haar personage Xenia het gat op dat Beatrice Stahl liet, nu die werd vermoord. En een goede soap moét een slechterik hebben, zo moeten ze gedacht hebben bij ARD, de omroep die 'Sturm der Liebe' in thuisland Duitsland maakt.

Bij ons is 'Sturm der Liebe' (met succes) te volgen op Vitaya.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'First Dates' (Eén)

De 19-jarige Lewis mag het voor de tweede keer proberen. Zal het met de 20 jaar oude barista Lauren beter lopen dan tijdens zijn vorige date? Alasdair is 55, heeft het hele land al doorkruist, maar is nog steeds op zoek naar de juiste man. Kan de 54 jaar oude dj Lee die rol vervullen? De 42-jarige Stu heeft zijn hond Brett meegebracht. Hij is al 13 jaar blind en op zoek naar een vrouw om zich mee te settelen. Hij gaat op date met Jen uit Bristol, 37 en verpleegster. Zal de vonk tussen de twee overspringen?

'First Dates', om 21.35 uur op En.

Dossiers