Nieuwe releases en Amazon Prime Video nieuws voor november 2019

maandag 4 november 2019

In het tweede seizoen van 'Tom Clancy 's Jack Ryan' volgt CIA officier Jack Ryan, gespeeld door John Krasinski ('A Quiet Place'), een mogelijk verdachte lading illegale wapens in de Venezolaanse Jungle.

Hierna vertrekt hij naar Zuid-Amerika om dit verder te onderzoeken. Wanneer blijkt dat Jacks onderzoek een verregaand complot dreigt bloot te leggen, gaat de president van Venezuela in de tegenaanval en krijgt de missie algauw een internationaal karakter waarin ook de VS, het Verenigd Koninkrijk en Rusland betrokken raken.


De serie is exclusief geproduceerd door Andrew Form, Brad Fuller, Michael Bay, John Krasinski en Allyson Seeger in samenwerking met Carlton Cuse en Graham Roland, die de serie voor televisie hebben gemaakt.

'Tom Clancy’s Jack Ryan' seizoen twee is een co-productie van Amazon Studios en Paramount Television en is geproduceerd door Skydance Television. De serie is exclusief op Amazon Prime Video te zien vanaf 1 november. Naast Krasinski speelt in het tweede seizoen van de serie wederom Wendell Pierce ('The Wire') als James Greer, Noomi Rapace ('Prometheus') als Harriet 'Harry' Baumann en Michael Kelly ('House of Cards') als Mike November.

'The man in the high Castle' S4 - 15 november
Het vierde en laatste seizoen van de Emmy Award winnende serie 'The Man in The High Castle' gaat op vrijdag 15 november in première. Het laatste seizoen wordt een strijd tussen oorlog en revolutie.

In 'The Man in the High Castle' hebben nazi-Duitsland en Japan de Tweede Wereldoorlog gewonnen. Zij verdeelden onderling de Verenigde Staten. In het laatste seizoen zal Amerika getuige zijn van rebellie aan beide kustlijnen. Terwijl Juliana Crain (Alexa Davalos) en Wyatt Price (Jason O’Mara)  hun krachten bundelen voor een opkomende opstand onder leiding van Bell Mallory (Frances Turner). Tekeshi Kido (Joel de la Fuente) zal genoodzaakt zijn rekening te houden met de demonen uit zijn verleden en het leven van John Smith (Rufus Sewell) en Helen Smith (Chelah Horsdal) zal voor altijd veranderen nadat Smith door het Die Nebenwelt-portaal stapt en het niet-bewandelde pad toch bewandelt.

'The Man in the High Castle' heeft een sterrencast met Alexa Davalos ('Mob City'), Joel De La Fuente ('Hemlock Grove'), Brennan Brown ('Focus'), Chelah Horsdal ('You Me Her') en Jason O’Mara ('Agents of S.H.I.E.L.D.'), met Rufus Sewell ('Victoria'). Ook te zien in seizoen vier zijn Frances Turner ('The Gifted'), Clé Bennett ('Homeland'), Rich Ting ('NCIS: Los Angeles'), David Sakurai ('Iron Fist'), Carter MacIntyre ('Benched') and Bruce Locke ('Hero').

'The Report' - 29 november
'The Report' is een meeslepende thriller op basis werkelijke gebeurtenissen. De idealistische medewerker Daniel J. Jones (Adam Driver) krijgt de opdracht van zijn baas, Senator Dianne Feinstein (Annette Bening), om een onderzoek te doen naar het detentie-en ondervragingsprogramma van de CIA, dat na 9/11 is opgezet.  Jones’ onderzoek leidt tot de explosieve ontdekking dat de inlichtingendienst bewijsmateriaal vernietigd, om de wet te ondermijnen en men houdt veel verborgen voor het Amerikaanse volk…

'The Report' is geschreven en geregisseerd door Scott Z. Burns en heeft een geweldige cast met Adam Driver, Annette Bening en Jon Hamm in de hoofdrol. Samen met Sarah Goldberg, Michael C. Hall, Douglas Hodge, Fajer Kaisi, Ted Levine, Jennifer Morrison, Tim Blake Nelson, Linda Powell, Matthew Rhys, T. Ryder Smith, Corey Stoll en Maura Tierney wordt dit prachtige verhaal tot leven gebracht.

Andere aankondigingen

Amazon Prime Video kondigt tweede seizoen 'Modern Love' aan
'Modern Love', dat op 18 oktober wereldwijd in première ging bij Prime Video, is geïnspireerd op de populaire column in The New York Times die dezelfde naam draagt. De serie onderzoekt liefde met al zijn ingewikkelde en mooie vormen. 'Modern Love' brengt in iedere aflevering een andere populaire column tot leven met een geweldige cast. Het tweede seizoen van 'Modern Love' gaat in 2020 in première op Prime Video in 200 landen, wereldwijd.

Amazon Studios kondigde ook een nieuwe deal aan met John Carney ('Once', 'Sing Street'), de schrijver en uitvoerend producent van 'Modern Love'.

Amazon Prime Video kondigt een nieuwe 'All or Nothing' Prime Video serie aan met Tottenham Hotspur voetbalclub.

Amazon en Tottenham Hotspur voetbalclub kondigen een nieuwe Amazon Prime Video behind the scenes aan met een kijkje achter de schermen bij de geliefde voetbalclub Tottenham Hotspur. In 'All or Nothing' volgen we Tottenham Hotspur tijdens het seizoen 2019/2020. De serie komt exclusief uit bij Prime Video in 2020 wereldwijd in meer dan 200 landen,

'The Marvelous Mrs. Maisel' Seizoen 3 trailer
De trailer seizoen 3 van 'Marvelous Mrs. Maisel' is nu beschikbaar met het nummer 'Perfectly Marvelous' van Cabaret in originele opname door Sutton Foster. Het beeldmateriaal van seizoen 3 is gefotografeerd door Annie Leibovitz. Op 6 december 2019 gaat het derde seizoen van 'The Marvelous Mrs. Maisel' in première op Prime Video.

Nieuwe actiethriller 'Treadstone' wordt exclusief gelanceerd op Amazon Prime Video (m.u.v. USA) in 2020.
Amazon heeft aangekondigd dat seizoen 1 van de langverwachte actiethriller, 'Treadstone', exclusief naar Prime Video komt wereldwijd in 200 landen (m.u.v. U.S.A.).

Van de producenten van de populaire 'Bourne'-Franchise, wordt in 'Treadstone' het verhaal vertelt over de oorsprong en de huidige acties van Opertation Treadstone, het geheime CIA Black Ops-programma dat door middel van gedragsverandering rekruten traint tot bijna bovenmenselijke moordenaars.

Alle afleveringen van het eerste seizoen komen in januari 2020 naar Prime Video (m.u.v.  U.S.A.).

Het vierde seizoen van de Hugo Award-winnende serie 'The Expanse' gaat op vrijdag 13 december in première bij Amazon Prime Video. Het vierde seizoen start met een nieuw hoofdstuk voor de bemanning van de Rocinante, met een missie voor de V.N. om nieuwe werelden te ontdekken voorbij de Ring Gate. De mensheid heeft toegang gekregen tot duizenden aarde-achtige planeten die ervoor zorgen dat er spanningen ontstaan tussen de naties van de verschillende planeten. Ilus is de eerste van deze nieuwe planeten, die rijk is aan natuurlijke grondstoffen maar ook gekenmerkt wordt door ruïnes van een lang uitgestorven buitenaardse beschaving.

Terwijl de Earthers, Martians en de Belters manoeuvreren om Ilus en zijn natuurlijke grondstoffen te koloniseren, zijn ze zich niet bewust van alle grotere gevaren die hun te wachten staan…

'Star Trek: Picard
'Star Trek'-fans kregen een ultieme 'Trek'-traktatie te zien tijdens New York Comic Con toen Sir Patrick Stewart de nieuwe 'STAR TREK: PICARD'-trailer onthulde tijdens New York Comic Con series Panel in Madison Square Garden. Daarnaast werd aangekondigd dat de langverwachte serie wereldwijd in première gaat op Amazon Prime video op vrijdag 24 januari 2020, m.u.v. U.S.A. en Canada.

'Ted Bundy: Falling for a Killer' te zien op Prime Video 2020
Op 16 oktober 2019 heeft Amazon Prime Video de release van 'Ted Bundy: Falling for a Killer' aangekondigd. Een vijfdelige Amazon Original docu-serie die de beruchte seriemoordenaar Ted Bundy’s relatie met zijn langdurige vriendin Elizabeth Kendall beschrijft. 'Ted Bundy: Falling for a Killer' gaat in 2020 exclusief op Prime Video in première in meer dan 200 landen. De serie framed Bundy’s misdaden vanuit een vrouwelijk perspectief - ontdek de verontrustende en diepgaande manier waarop de pathologische vrouwenhaat van Bundy botste met de cultuur oorlogen en feministische beweging van de jaren 70. Na bijna 40 jaar stilte, delen Kendall en haar dochter Molly hun ervaringen met nieuwe verontrustende details over Bundy, de ondenkbare aantrekkingskracht die hij op vrouwen had en een overvloedig archief van nooit eerder vertoonde familiefoto’s.

'American Gods' seizoen 3 in productie
Goed nieuws voor alle fans van de Amazon Original Hitserie 'American Gods'. Amazon Prime Video kondigt de productie van het derde seizoen van 'American Gods' aan, dat wordt afgetrapt in Toronto. Afgelopen maand hebben Dominique Jackson, Eric Johnson, Ashley Reyes en Herizen Guardiola zich bij de cast gevoegd.

'Walking Dead' announcement - negende seizoen voorjaar 2020
Amazon Prime Video kondigt de nieuwe serie van 'The Walking Dead Universe' aan. Na negen succesvolle seizoenen van 'The Walking Dead' en vijf seizoenen van 'Fear of the Walking Dead', zijn afgelopen zomer de opnames van het negende seizoen van start gegaan. Het negende seizoen zal voorjaar 2020 te zien zijn op Amazon Prime Video.

'I bought the farm' announcement
Gedurende één jaar wordt de Jeremy Clarkson ('The Grand Tour') voor een achtdelige Amazon Original serie gevolgd op zijn boerderij. Deze serie onthult een volledig onbekende kant van de populaire 'Grand Tour' presentator. Amazon bevestigt de productie van de achtdelige serie 'I Bought The Farm' (werktitel), waarbij de kijker 'The Grand Tour' presentator Jeremy Clarkson volgt tijdens het runnen van zijn boerderij met 1000 hectare grond, op het Britse platteland. De opnames gingen najaar (2019) van start en zullen een heel jaar duren. In 'I Bought The Farm' (werktitel) neemt Jeremy Clarkson de kijker mee tijdens de hoogte- en dieptepunten van zijn avontuur om van de boerderij een landelijke idylle te maken, maar dit kan ook nog uitlopen tot een ware nachtmerrie. Jeremy is, zoals hij zelf beaamt, een echte stadsjongen. Zonder agrarische achtergrond probeert hij met behulp van anderen een levensvatbare boerderij op te bouwen.

Persbericht BOBBERY AMSTERDAM
https://www.primevideo.com/

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers