Nieuwe komische Netflix Original-serie 'Sex Education' - VIDEO

donderdag 3 januari 2019
Foto: © Coopr/Netflix 2019

Binnenkort start op Netflix de nieuwe komische coming-of-age dramaserie 'Sex Education'. In de reeks, bestaande uit acht afleveringen, wordt een modern beeld geschetst van romantiek en seks, vriendschap en opgroeien als jongvolwassene op een hedendaagse middelbare school.

'Sex Education' is vanaf 11 januari 2019 exclusief en wereldwijd beschikbaar op Netflix.In 'Sex Education' maken we kennis met Otis Milburn, een onervaren en sociaal onhandige scholier die bij zijn moeder, een sekstherapeut, woont. Omringd met handleidingen, video's en saaie gesprekken over seks, is Otis ongevraagd expert geworden op dit gebied. Wanneer op school zijn thuissituatie bekend wordt, realiseert Otis zich dat hij zijn specialistische kennis kan gebruiken om populairder te worden. Samen met Mauve, een bijdehante it-girl, zet hij een underground kliniek voor sekstherapie op om de soms vreemde maar bijzondere problemen van zijn medeleerlingen aan te pakken. Door zijn eigen seksuele analyses beseft Otis dat hij misschien zelf ook wel therapie nodig heeft.

De 'Sex Education'-cast bestaat uit onder meer Jean Milburn (Gillian Anderson), Otis Milburn (Asa Butterfield), Maeve Wiley (Emma Mackey), Eric Nevin (Ncuti Gatwa), Jackson Monroe (Kedar Williams-Stirling), Aimee Gibbs (Aimee-Lou Wood) en Adam Groff (Connor Swindells).

'Sex Education' is vanaf 11 januari exclusief en wereldwijd te zien op Netflix.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers