Nieuwe horrorserie voor Netflix

donderdag 29 augustus 2019

Binnenkort pakt Netflix uit met 'Marianne', een huiveringwekkende horrorserie over een Franse vrouw die altijd krijgt wat ze wil. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Het verhaal gaat over romanschrijfster Emma, die elke nacht droomt over de enge heks Marianne. Die heks gebruikt ze vervolgens als inspiratie voor haar boeken, maar al snel merkt ze dat haar horrorverhalen ook in het echt plaatsvinden. Om hier een einde aan te maken, moet Emma in haar verleden graven om haar eigen angsten onder ogen te zien.


Het is overigens niet de eerste keer dat Netflix een internationale titel aanbiedt; denk maar aan het succes van 'La Casa de Papel' of het Duitse 'Dark'. 'Marianne' is echter de eerste buitenlandse serie die zo angstaanjagend is. De serie verschijnt vanaf 13 september op Netflix.

Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Na een zandstorm tijdens een missie op Mars blijft astronaut Mark Watney alleen achter. Zijn team waant hem dood en Mark kan geen contact opnemen met de aarde om te laten weten dat hij nog leeft. Mark weet dat zijn levensvoorraden schaars zijn en dat de beschadigde machine of de genadeloze omgeving hem waarschijnlijk fataal zullen worden. Toch geeft hij niet zomaar op. Met de hulp van zijn inventiviteit, zijn vaardigheden als ingenieur en zijn wilskracht neemt hij de ene uitdaging na de andere aan.

'The Martian', film uit 2015 met oa. Matt Damon en Kate Mara, om 21.40 uur op VTM.

Dossiers