Nieuw seizoen 'The Handmaid's Tale' in de maak

zaterdag 27 juli 2019
Foto: Canvas/VRT - © HBO 2019

Er komt een vierde seizoen van de Amerikaanse dramaserie 'The Handmaid's Tale'. Dat meldt Het Laatste Nieuws. De serie, die gebaseerd is op de gelijknamige roman van Margaret Atwood, vertelt het verhaal van een denkbeeldige religieuze samenleving waar vrouwen geen rechten hebben en van wie het de taak is om kinderen te baren.

Hoofdrolspeelster Elisabeth Moss won in 2017 een Emmy Award voor beste actrice voor haar rol in deze serie en vorig jaar won de reeks een BAFTA award.


In Vlaanderen is de 'The Handmaid's Tale' te zien op Canvas, Nederland kan de reeks volgen via Videoland. Wanneer het nieuwe seizoen op tv komt, is nog niet bekend.

Bron: Het Laatste Nieuws, IMDB

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'First Dates' (Eén)

De 19-jarige Lewis mag het voor de tweede keer proberen. Zal het met de 20 jaar oude barista Lauren beter lopen dan tijdens zijn vorige date? Alasdair is 55, heeft het hele land al doorkruist, maar is nog steeds op zoek naar de juiste man. Kan de 54 jaar oude dj Lee die rol vervullen? De 42-jarige Stu heeft zijn hond Brett meegebracht. Hij is al 13 jaar blind en op zoek naar een vrouw om zich mee te settelen. Hij gaat op date met Jen uit Bristol, 37 en verpleegster. Zal de vonk tussen de twee overspringen?

'First Dates', om 21.35 uur op En.

Dossiers