Nieuw seizoen 'Keeping Up With The Kardashians' op E!

zaterdag 6 april 2019

E!'s mega-hitserie, 'Keeping Up with the Kardashians', is terug voor een zestiende seizoen op 7 april om 21.00 uur. Dit seizoen begint met een ongekende kijk op Kim en Kanye's gepassioneerde relatie.

Van het drukke schema van Kanye tot hun plannen voor een vierde kind via een draagmoeder en Kim's voortdurende interesse in hervorming van de gevangenis.

Kourtney omarmt de levensstijl van de 'moderne familie' met Scott volledig, omdat ze blijven focussen op het zijn van positieve rolmodellen voor hun kinderen. Ondertussen wordt Khloé voor de eerste keer moeder terwijl ze nog steeds de complexe emoties rond haar relatiestatus verwerkt. Kris nodigt de familie uit voor Thanksgiving in haar nieuwe huis in Palm Springs, maar is teleurgesteld wanneer de vakantie niet helemaal is zoals ze verwachtte. Kris besluit ook om haar innerlijke femme fatale los te laten voor de Thank U, Next videoclip van Ariana Grande.

Terwijl Kylie haar handen vol heeft aan haar kindje, vindt ze nog steeds tijd om een sprookjesachtig verjaardagfeestje te organiseren voor haar nichtje Dream. Kendall neemt haar familie mee naar huis wanneer een grote bosbrand hun gemeenschap verwoest, en bevindt zich in een moeilijke situatie wanneer een van haar zussen weigert te vertrekken. Met Rob's focus uitsluitend op het opvoeden van zijn dochter, besluit Kim dat het tijd is om advies in te winnen. De familie pakt in en gaat op vakantie naar Bali, waar ze temidden van de kalme en herstellende energie allemaal geconfronteerd worden met hun levensveranderende situaties. Met alle nieuwste toevoegingen zijn de Kardashians dichterbij dan ooit om te bewijzen dat familie alles overtreft.

'Keeping Up with the Kardashians' is geproduceerd door Ryan Seacrest Productions en Bunim/Murray Productions. Ryan Seacrest dient als uitvoerend producent bij Ryan Seacrest Productions. Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian West and Khloé Kardashian dienen als uitvoerend producers. Gil Goldschein, Farnaz Farjam-Chazan en Amanda Weinstein dienen als uitvoerend producers bij Bunim/Murray.

Persbericht Media Tornado/E!
http://www.eonline.com

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'MORTEN' (foto: AVROTROS - © Jaap Vrenegoor 2019)

Marijn Flanders krijgt een opdracht van Evelien Bax om op zoek te gaan naar de schrijfster van het Maison Neuf-manuscript: Eva Laurillard, en komt tot een schokkende ontdekking over haar eigen verleden. De chanteur van Morten Mathijsen blijkt over een nog heel ander wapen te bezitten, waardoor niet alleen de relatie met Evelien Bax op het spel komt te staan maar ook die met zijn vrouw Esther.

'MORTEN'; om 21.15 op NPO 3.

Dossiers