Nieuw seizoen 'Keeping Up With The Kardashians' op E!

zaterdag 11 augustus 2018

E!'s mega-hitserie, 'Keeping Up with the Kardashians', keert terug voor een vijftiende seizoen op 12 augustus om 21.00 uur.

De steeds groter wordende Kardashian-familie staat voor enkele van hun moeilijkste uitdagingen tot nu toe. Dit seizoen is er een babyboom als Khloé en Kylie voor de eerste keer moeder worden en Kim verwelkomt haar derde kind via draagmoederschap. Ondertussen lopen de spanningen tussen de drie oudste zussen hoog op als Kim en Khloé de drive en prioriteiten van Kourtney in twijfel trekken, waardoor Kourtney haar loyaliteit aan het gezin overdenkt.

Kourtney en Kim besluiten hun passie voor pleidooien onbaatzuchtig in te zetten. Terwijl Kourtney pleit voor veiligere producten met betrekking tot persoonlijke verzorging, maakt Kim het haar missie om president Donald Trump gratie te laten verlenen aan Alice Marie Johnson, een vrouw die werd veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf voor haar eerste, niet-gewelddadige drugsdelict. Kijkers zien dat Kim vecht voor de rechten van Alice die uiteindelijk naar Alice's vrijheid leidt.

Kendall gaat door met haar succesvolle modellencarrière en spreekt met zichzelf af om van de landen te genieten waar ze naar afreist, zeker wanneer ze in Frankrijk is. Kourtney en Scott omarmen hun 'nieuwe normaal' met het co-ouderschap van hun kinderen en Kim reageert op enkele van Kanye's controversiële opmerkingen terwijl hij zich klaarmaakt voor de release van zijn nieuwste album.

Ondertussen wordt de concurrentie hevig als de hele Kardashian-Jenner-West-familie samenkomt voor een goed doel om een aflevering van Celebrity Family Feud te maken, waarmee een levenslange droom van Kanye wordt vervuld. Zelfs met hun meningsverschillen weet deze familie dat ze beter zijn als ze allemaal bij elkaar zijn.

'Keeping Up met de Kardashians' wordt geproduceerd door Ryan Seacrest Productions en Bunim / Murray Productions. Ryan Seacrest is uitvoerend producent bij Ryan Seacrest Productions. Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian West en Khloé Kardashian dienen als uitvoerend producenten. Gil Goldschein, Farnaz Farjam-Chazan en Amanda Weinstein dienen als uitvoerend producenten bij Bunim / Murray.

'Keeping Up With The Kardashians', vanaf zondag 12 augustus om 21.00 uur op E!.

Persbericht Media Tornado/E!
http://www.eonline.com

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Trafiek Axel' (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

Kan je een kind kopen? En wie krijgt het over zijn hart om een kind te verkopen? Axel reist naar de Punjab-provincie in Noord-India op zoek naar kinderhandelaars.

Axel Daeseleire onderzoekt zes controversiële milieus waarbij telkens één ding duidelijk is: alles is te koop. Een vrouw, een dier, een orgaan en zelfs een kind. Voor grof geld en met de juiste contacten is alles mogelijk, regels en wetten spelen dikwijls niet eens een rol. De internationale trafiek brengt Axel Daeseleire onder meer naar Oekraïne, Namibië, Nepal en India.

'Trafiek Axel', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers