Nieuw seizoen 'American Crime Story' over affaire Lewinsky

donderdag 8 augustus 2019

Er komt een nieuw seizoen van 'American Crime Story'. Dat hebben de makers aangekondigd. En deze keer gaat de serie over de ophefmakende zaak rond Bill Clinton en stagiaire Monica Lewinsky.

In 1998 smullen de Amerikanen van de affaire Lewinsky. Er is namelijk uitgelekt dat president Bill Clinton in het Witte Huis seks had met zijn stagiaire Monica Lewinsky. In een televisietoespraak ontkent hij de gebeurtenissen, maar wanneer hij wordt beschuldigd van meineed, biedt Clinton alsnog zijn verontschuldigingen aan.


Beanie Feldstein neemt de rol van Lewinsky op zich. Voor alle andere (hoofd)rollen zijn audities in volle gang. Het nieuwe seizoen van 'American Crime Story' wordt op FOX verwacht in aanloop naar de presidentsverkiezingen van 2020.

De eerste reeks van 'American Crime Story' ging over O.J. Simpson, in seizoen 2 werd de moord op mode-ontwerper Gianni Versace belicht.

Bron: vrtnws.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

'American Pie' van Don McLean was zonder twijfel een van de meest kenmerkende singer-songwriter-lp's van 1971. De plaat, met als absolute hoogtepunten het titelnummer en 'Vincent', McLeans ontroerend huldebetoon aan Vincent Van Gogh, is een klassieker in het folkrockgenre. Don McLean zelf vertelt over de impact die het album destijds had op de babyboomgeneratie, maar ook over de relevantie ervan, tot op de dag van vandaag. Ook producer Ed Freeman en muzikant Jake Bugg komen aan het woord en we krijgen unieke beelden te zien van George Michael die het nummer 'The Grave' brengt.

'Classic Albums', om 22.45 uur op Canvas.

Dossiers