Netflix stopt met Marvel

woensdag 20 februari 2019

Netflix zet de samenwerking met Marvel stop. Die beslissing is het gevolg van de plannen die Disney heeft om met een eigen streamingdienst te beginnen. Disney is het moederbedrijf van Marvel.

Voor de fans van de Marvel-franchise betekent dit dat ze niet meer op Netflix terecht kunnen voor nieuwe afleveringen van bijvoorbeeld 'Jessica Jones' en 'The Punisher'. Vooral voor wie 'Jessica Jones' volgt, is dit slecht nieuws want er lag een volledig afgewerkt seizoen klaar op de plank. Het is niet duidelijk wat daarmee zal gebeuren. Maar ook de andere Marvel-reeksen 'Daredevil', 'Luke Cage' en 'Iron Fist' zullen niet meer te zien zijn bij Netflix.

Disney zelf heeft nog maar weinig informatie gelost over zijn streamingplannen. Het is niet bekend welke reeksen er zullen te zien zijn, laat staan wanneer de dienst gelanceerd wordt.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Studio Tarara' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Met Ricky in rehab kan Christine niet anders dan Jean Van Hoof terug halen voor de belangrijke benefiet 'De 24u van Tarara' ten voordele van Levenslijn. Heel het team staat onder druk. Zelfs kleedster Babs wordt opgetrommeld om mee te spelen in de sketches, tot groot plezier van Jean. Sandra blijft haar tegenspeler vol argwaan in de gaten houden.

'Studio Tarara', om 20.35 uur bij VTM.

Dossiers