Netflix laat eerste beelden zien van epische nieuwe serie 'The Witcher'

maandag 1 juli 2019
Foto: © Coopr/Netflix 2019

Netflix toont vandaag de officiŽle eerste beelden van de langverwachte nieuwe Netflix Original-serie 'The Witcher'. Er zijn onder meer beelden van de drie hoofdkarakters Geralt (Henry Cavill), Yennefer (Anya Cholatra) en Ciri (Freya Allan) beschikbaar.

'The Witcher', gebaseerd op de gelijknamige fantasy boeken, is een episch verhaal over familie en het lot. De eenzame monsterjager Geralt of Rivia probeert zijn plek te vinden in een wereld waar de meeste mensen slechter zijn dan de monsters die hij bestrijdt. Het noodlot brengt hem bij een machtige magiër en een jonge prinses die een gevaarlijk geheim met zich meedraagt. De drie zijn aan elkaar overgeleverd om hun weg door het onheilspellende 'Continent' te vinden.


De cast bestaat uit hoofdrolspeler Henry Cavill ('Mission Impossible - Fallout', 'Justice League'), die de rol speelt van Geralt of Rivia. De andere hoofdrollen zijn voor Anya Chalotra ('The ABC Murders', 'Wanderlust') als Yennefer en Freya Allan ('The War of the Worlds', 'Into The Badlands') als Ciri. De overige cast bestaat uit Jodhi May ('Game of Thrones', 'Genius') als Calanthe, Björn Hlynur Haraldsson ('Fortitude') als Eist, Adam Levy ('Knightfall', 'Snatch') als Mousesack, MyAnna Buring ('Ripper Street', 'Kill List') als Tissaia, Mimi Ndiweni ('Black Earth Rising') als Fringilla, Therica Wilson-Read ('Profile') als Sabrina, Emma Appleton ('The End of The F**king World') als Renfri, Eamon Farren ('The ABC Murders', 'Twin Peaks') als Cahir, Joey Batey ('Knightfall', 'Strike') als Jaskier, Lars Mikkelsen ('House of Cards', 'Sherlock') als Stregobor, Royce Pierreson ('Wanderlust', 'Judy') als Istredd, Maciej Musiał ('1983') als Sir Lazlo, Wilson Radjou-Pujalte ('Jamillah & Aladdin', 'Dickensian') als Dara en Anna Shaffer ('Harry Potter') als Triss.

De serie is dit jaar vertegenwoordigd op Comic Con in San Diego met een panel op 19 juli (14.15 uur (lokale tijd) in Hall H). Het panel wordt geleid door actrice en presentatrice Yvette Nicole Brown ('Community', 'Mom') en onder meer castleden als Cavill, Chalotra, en Allan schuiven aan, net als showrunner Lauren Schmidt Hissrich.

'The Witcher' is te volgen via de officiële kanalen: Instagram, Facebook or Twitter.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Op 21 juli viert BelgiŽ zijn Nationale Feestdag. Traditioneel schouwt koning Filip de troepen in de Wetstraat om daarna plaats te nemen op de tribune van het Paleizenplein. Het eigenlijke defilť kan dan van start gaan met het luchtdefilť en de nationale driekleur. Vervolgens is er de parade van de legereenheden die op verschillende plaatsen in het buitenland en ook in het binnenland actief zijn geweest. De veiligheids- en hulpdiensten: politie, brandweer, civiele bescherming en Rode Kruis sluiten de rij. Bijzondere aandacht is er voor '75 jaar bevrijding van BelgiŽ'. Een Britse Spitfire (1938) zal boven Brussel vliegen en er is een kolonne met een aantal historische voertuigen. Nieuw is dat zowel Defensie als Politie zich extra richten op de jeugd. Bij de Landmacht defileren er kadetten mee, bij de politie een groep Brusselse jongeren.

'Nationaal Defilť', om 15.10 uur op Canvas.

Dossiers