Netflix' 'Isn't It Romantic' met Rebel Wilson donderdag beschikbaar

woensdag 27 februari 2019

Mogen we je voorstellen aan 'Isn't It Romantic', de nieuwe Netflix Original romantische komedie met Rebel Wilson en Liam Hemsworth. De film is vanaf 28 februari te zien op Netflix.

De New Yorkse architect Natalie (Rebel Wilson) doet haar best om op haar werk op te vallen, maar ze wordt vooral gevraagd om koffie en bagels te halen en niet om de volgende wolkenkrabber van de stad te ontwerpen. En alsof het niet nog erger kon, raakt Natalie, die nogal cynisch is als het om liefde gaat, na een ontmoeting met een overvaller bewusteloos. Wanneer ze wakker wordt, ontdekt ze dat haar leven plotseling haar ergste nachtmerrie is geworden - een romantische komedie - en zij speelt de hoofdrol.

De cast van 'Isn't It Romantic' bestaat onder meer uit de sterren Liam Hemsworth als Blake, de knappe klant van Natalie; Adam Devine als haar oprechte en beste vriend Josh en Priyanka Chopra als yoga-ambassadeur Isabella.

'Isn't It Romantic' is vanaf 28 februari exclusief te zien op op Netflix.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Komen te Gaan' (foto: Eén - © VRT 2019)

Gert Verhaert heeft een OCMW-begrafenis van een verongelukte motorrijder. Er komt echter veel meer volk dan verwacht. Marieke Depoorter gaat samen met vader Joris de muziekinstallatie testen in de kerk van Houtave. Tijdens de uitvaart loopt toch niet alles zoals gepland. En Greet Chielens overweegt de aankoop van een eigen bos om daar ceremonies te organiseren.

'Komen Te Gaan', om 21.25 uur op Eén.

Dossiers