MTV zit verveeld met Michael Jackson Award

dinsdag 30 juli 2019

Sinds hij de prijs in 1988 kreeg reikt MTV op haar Music Awards geregeld de Michael Jackson Video Vanguard Award uit. En daar heeft de muziekzender het nu wel mee gehad.

Michael Jackson wordt door twee mannen beschuldigd van misbruik en zijn naam is in de loop der jaren steeds meer in verband gebracht met onfrisse zaken. MTV vrees dat er steeds meer protest zal komen tegen het gebruik van de naam van Jackson voor de oeuvre-award en denkt er daarom over na om de naam van de prijs te wijzigen. De zender wil namelijk vermijden dat artiesten op den duur de prijs zouden weigeren.


Bron: nieuwsblad.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'First Dates' (Eén)

De 19-jarige Lewis mag het voor de tweede keer proberen. Zal het met de 20 jaar oude barista Lauren beter lopen dan tijdens zijn vorige date? Alasdair is 55, heeft het hele land al doorkruist, maar is nog steeds op zoek naar de juiste man. Kan de 54 jaar oude dj Lee die rol vervullen? De 42-jarige Stu heeft zijn hond Brett meegebracht. Hij is al 13 jaar blind en op zoek naar een vrouw om zich mee te settelen. Hij gaat op date met Jen uit Bristol, 37 en verpleegster. Zal de vonk tussen de twee overspringen?

'First Dates', om 21.35 uur op En.

Dossiers