'Mowgli' verschijnt 7 december op Netflix - VIDEO

vrijdag 9 november 2018
Foto: © Coopr/Netflix 2018

Netflix maakte de releasedatum bekend van de nieuwe, wereldwijd aangekochte film 'Mowgli' en toont de eerste beelden en trailer. Het visuele spektakel is vanaf 7 december beschikbaar op Netflix.

De film vertelt het hartverwarmende avontuur van het weeskind Mowgli (Rohan Chand), die als baby alleen werd achtergelaten in de jungle en is grootgebracht door wolven. Tijdens zijn zoektocht naar de plek waar hij echt thuishoort, liggen grote gevaren op de loer, niet alleen van de tijger Shere Khan, maar ook de aanwezigheid van mensen in de buurt van de jungle.

'Mowgli' is een live action verfilming van Rudyard Kipling’s boek 'The Jungle Book', vertaald door een sterke cast, waaronder Christian Bale, Cate Blanchett, Benedict Cumberbatch en Naomi Harris en geregisseerd door motion-capture specialist Andy Serkis. 'Mowgli' is een film met bekende karakters en een geliefd verhaal, in een rauwe, donkere vertelling.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Sarah wordt ten huwelijk gevraagd door haar vriend, maar ze is helemaal niet zeker of ze dit wel wil. Op weg naar huis om het huwelijksfeest van haar zus bij te wonen, besluit ze bij haar grootmoeder langs te gaan om raad te vragen. Daar ontdekt ze een groot familiegeheim dat zijn weerslag heeft op de hele generatie vrouwen binnen de familie. Ze besluit op zoek te gaan naar de man die een antwoord kan geven op al haar vragen...

'Rumor Has It', film met oa. Jennifer Aniston en Kevin Costner, om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers