Misschien tv-reeks rond Harry Potter

donderdag 4 juli 2019
Harry Potter (© Warner Bros.)

Het ziet er naar uit dat er een televisieserie komt rondom het universum van Harry Potter. Dat schrijft Het Nieuwsblad. De plannen van producent Warner Bros. zijn echter nog niet concreet en worden momenteel uitgewerkt.

De televisiereeks zou zich afspelen op Zweinstein (Hogwarts) in een ander tijdperk met andere personages.


Harry Potter is ontstaan uit de fantasie van schrijfster JK Rowling. De boeken zijn al verfilmd geweest en er is ook een theaterstuk van Harry Potter verschenen. Daarnaast zijn er heel wat afgeleiden, zoals de app die momenteel erg populair is, én de 'Fantastic Beasts'-films.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers