Mark-Paul Gosselaar in nieuwe FOX-serie 'The Passage' - VIDEO

zaterdag 22 december 2018
Foto: FOX - © FOX Networks Group 2018

De nieuwe thrillerserie 'The Passage' met de Amerikaans/Nederlandse acteur Mark-Paul Gosselaar (bekend als Zach Morris in de serie 'Saved by the Bell') is vanaf dinsdag 29 januari wekelijks te zien op seriezender FOX.

De serie is een productie van Ridley Scott ('Gladiator', 'The Martian', 'Alien') en Matt Reeves ('Dawn of the Planet of the Apes', 'Cloverfield') en is gebaseerd op de gelijknamige trilogie van Justin Cronin.

In 'The Passage' wordt er in de medische faculteit Project NOAH door wetenschappers geëxperimenteerd met een virus, wat uiteindelijk moet leiden tot de genezing van alle ziektes. Het onderzoek is zowel baanbrekend als levensgevaarlijk, want iedere misstap kan fataal zijn voor het voortbestaan van de mens.

Als de jonge Amy Bellafonte (gespeeld door Saniyya Sidney bekend van 'Hidden figures' en 'Fences'), wordt gekozen als het dertiende proefpersoon, krijgt agent Brad Wolgast de opdracht om Amy mee te nemen naar Project NOAH. Al snel neemt Brad de rol van surrogaatvader op zich en neemt hij zich voor om Amy met zijn leven te beschermen.

Naast Mark-Paul en Saniyya maken ook Jamie McShane ('Sons of Anarchy'), Emmanuelle Chriqui ('Entourage'), Brianne Howey ('The Exorcist') en Henry Ian Cusick ('Lost') onderdeel uit van de cast. Het script van de serie is van de hand van Liz Heldens ('Deception'). Heldens is samen met Matt Reeves, Ridley Scott, David W. Zucker, Adam Kassan and Jason Ensler ook de uitvoerend producent.

Op dinsdag 29 januari en dinsdag 5 februari zijn dubbele afleveringen te zien.


Persbericht FOX
http://www.foxtv.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Sarah wordt ten huwelijk gevraagd door haar vriend, maar ze is helemaal niet zeker of ze dit wel wil. Op weg naar huis om het huwelijksfeest van haar zus bij te wonen, besluit ze bij haar grootmoeder langs te gaan om raad te vragen. Daar ontdekt ze een groot familiegeheim dat zijn weerslag heeft op de hele generatie vrouwen binnen de familie. Ze besluit op zoek te gaan naar de man die een antwoord kan geven op al haar vragen...

'Rumor Has It', film met oa. Jennifer Aniston en Kevin Costner, om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers