Kinderzender Disney Junior lanceert nieuwe serie 'Muppet Babies'

zaterdag 25 augustus 2018
Foto: Disney Channel - © Walkie Talkie 2018

'De Muppet Show' roept bij een hele generatie meteen een pak nostalgische gevoelens op en kent fans van alle leeftijden. Vanaf 3 september neemt Disney Junior je mee naar de kindertijd van favorieten Kermit, Miss Piggy en Gonzo en volg je hoe ze hun stoutste dromen proberen waarmaken.

​Dankzij 3D animatie kan je in de meest levendige kleuren de hilarische avonturen van babies Kermit de kikker, Miss Piggy, Fozzie beer, Gonzo, Animal volgen in hun speelkamer. Summer Penguin, een schattige paarse pinguin en volledig nieuwe muppet in de familie vervolledigt de vrolijke bende. Zoals altijd moedigt Miss Nanny de 'Muppet Babies' enthousiast aan om in hun ongebreidelde fantasie de verste uithoeken van het universum te verkennen en creatief om te gaan met elk obstakel dat hun pad kruist.

De allerkleinsten van 3 tot 5 jaar zullen smullen van hoe de 'Muppet Babies' de wereld ontdekken, hun angsten overwinnen en hun verbeelding induiken! Alles kan, niets is te gek! Back to school was nog nooit zo leuk!

Persbericht Walkie Talkie/Disney Channel
https://tv.nl.disney.be/

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Undercover' (foto: Eén - © VRT 2018)

Undercoveragenten Bob Lemmens en Kim De Rooij installeren zich op de camping van topgangster Ferry Bouman, een van de grootste XTC-producenten ter wereld. Maar Ferry houdt de nieuwkomers in de gaten, zeker wanneer zijn rechterhand John een onaangename ontdekking doet. Gelukkig is Danielle, de vrouw van Ferry, minder op haar hoede.

Spannende fictiereeks over twee undercoveragenten die in het leven van XTC-producent Ferry Bouman infiltreren en proberen zijn vertrouwen te winnen.

'Undercover', om 21.00 uur op Eťn.

Dossiers