Kim Kardashian deelt haar verhaal met 'True Hollywood Story'

zaterdag 19 oktober 2019

Zondag 2 oktober 2016 is d dag die Kim Kardashians leven totaal heeft veranderd. Deze dag werd zij op brute wijze beroofd vanuit haar hotelkamer in Parijs.

Vijf bewapende mannen drongen haar kamer binnen en verdwenen minuten later met meer dan 10 miljoen dollar aan juwelen. Nu de realityster alle gebeurtenissen een plekje heeft kunnen geven, vertelt zij exclusief haar verhaal bij E!’s 'True Hollywood Story'. Aankomende zondag 20 oktober vertelt zij je haar verhaal om 18.00 uur.


Samen met haar zussen was Kim afgereisd naar Parijs voor Paris Fashion Week. Na een modeshow bijgewoond te hebben waar halfzus Kendall in liep, besloot Kim zich terug te trekken in haar hotelkamer en vroeg te gaan slapen. De hele dag was ze al druk op social media om haar nieuwe 20 karaat diamanten trouwring te tonen. Kim geeft toe in de aflevering dat zij zich tijdens de overval realiseert dat die bezigheden haar ondergang zijn geweest. Ze werd opgesloten in de badkamer. Haar handen werden vastgebonden, ducttape om haar mond en ze kreeg een pistool gericht op haar hoofd.


'Ik zette mijzelf schrap om beschoten te worden en te sterven’', vertelt ze. De tien minuten durende overval heeft haar hele leven veranderd.

Enkele maanden later waren alle overvallers opgepakt en schreef een van de overvallers Kim een excuusbrief.

'Ik wil je laten weten hoezeer ik als mens spijt heb van mijn acties en hoezeer ik geraakt ben door je tranen', schreef hij. De online persoonlijkheid gelooft echter weinig van de brief en twijfelt aan de oprechtheid. Het feit dat de overval haar leven heeft veranderd is gebleken uit haar afwezigheid tijdens Paris Fashion Week het jaar erna. Vanwege de traumatische ervaringen heeft zij deze overgeslagen. Hoe Kim deze hele periode heeft beleefd en hoe het nu met haar gaat, is zondag te zien bij 'True Hollywood Story' op E! om 18.00 uur.

Zondag 20 oktober vertelt zij haar beleving van de overal in Parijs exclusief bij E!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Op de dag dat hij vijf jaar getrouwd is, maakt Nick Dunne bekend dat zijn beeldschone vrouw Amy vermist is. Onder druk van de politie en de media ontstaan er scheurtjes in het door Nick geschetste beeld van een perfect huwelijk. Door zijn leugens, bedrog en vreemde gedrag rijst bij iedereen de vraag: heeft Nick Dunne zijn vrouw vermoord?

'Gone Girl', film uit 2014 met oa. Ben Affleck, om 20.35 uur op VIER.

Dossiers