'Ink Master': onderlinge strijd krijgt een bittere smaak

zondag 17 maart 2019
Foto: Spike - © Viacom Benelux 2019

In de vijfde aflevering van 'Ink Master: Meesters van de Lage Landen Shop Wars' loopt de spanning tussen de duo's hoog op.

Deze week krijgen ze de opdracht 'kleur' voor hun kiezen waarbij de duo’s moeten laten zien dat ze in staat zijn om de favoriete superheld van hun canvas tot leven te brengen. Extra lastigheid: het inkleuren vraagt niet alleen van de artiesten een enorm strakke hand, het vraagt ook het uiterste van de canvassen. Op die pijn is niet iedereen voorbereid.


Alsof dit nog niet voldoende is begint de saamhorigheid onder de kandidaten ook de eerste scheuren te vertonen. Wordt er openlijk betwist wie eigenlijk wel er eigenlijk niet in de wedstrijd thuishoort, verloopt de samenwerking tussen de duo’s ook niet even soepel en stoken Johnny en Cordell het vuurtje nog ens extra op.

'Ink Master: Meesters van de Lage Landen – Shop Wars' staat garant voor heftige eliminaties, het testen van de creativiteit van de deelnemers en verbluffende tattoo ontwerpen. Het programma wordt gepresenteerd door Dennis Weening. Hij wordt bijgestaan door gerenommeerde juryleden Robert Aalbers en Vinnie Stones. Zij kijken streng - doch rechtvaardig - naar de skills van de shop vertegenwoordigers: creativiteit, techniek én doorzettingsvermogen worden op de proef gesteld. De duo’s worden tot het uiterste getest om te bepalen of zij alles in huis hebben om de felbegeerde titel: Meesters van de Lage Landen op hun naam te schrijven en uiteindelijk naar huis te gaan met 25.000 euro.

'Ink Master: Meesters van de Lage Landen - Shop Wars', elke maandag om 21.30 uur op Spike!

Persbericht Spike
http://www.spiketv.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Eén logo V3 Eén V3

Als beloning voor het klissen van enkele museumdieven, mag agent Ludovic Cruchot met zijn brigade uit Saint Tropez naar een internationaal politiecongres in New York. Ludovics dochter Nicole wil meegaan, maar dat vindt haar vader geen goed idee. Het eigenwijze meisje verschuilt zich echter als verstekeling aan boord van het schip. Eens aangekomen in Amerika, hebben de agenten de grootste moeite om zich aan te passen aan de taal en de lokale gebruiken. Ook Ludovic heeft het behoorlijk lastig. Hij zoekt een psychiater op, want hij denkt voortdurend dat hij zijn dochter ziet.

'Le Gendarme New York', film uit 1965 met Louis de Funs, om 23.30 uur op En.

Dossiers