'Ink Master'-deelnemers Johnny en Cordell reviewen afleveringen in eigen online show bij Spike

donderdag 21 maart 2019
Foto: Spike - © Viacom Benelux 2019

De mannen van Custom Tattoo reviewen wekelijks de 'Ink Master'-aflevering op het YouTube kanaal van Spike in 'Meekijken Met John & Cor'.

Rap van tong, vol cynische humor en met een gezonde dosis zelfspot weten Johnny en Cordell van Custom Tattoo Amsterdam regelmatig voor wat opschudding te zorgen in de afleveringen van Spike's 'Ink Master: Meesters van de Lage Landen - Shop Wars'. Om de ongezouten mening van de heren ruim baan te geven gaf Viacom-zender Spike hen een eigen online show: 'Meekijken Met John & Cor'.

In 'Meekijken Met John & Cor' kijken de heren elke week, in hun eigen tattoo shop in Amsterdam, de 'Ink Master'-aflevering terug. Tijdens de terugblik geven zij hun visie op wat zij - en de kijker - gezien hebben. Dat belooft weer een aantal rake opmerkingen en keiharde one-liners.

'Meekijken Met John & Cor', vanaf vandaag 4 weken lang elke dinsdag om 16.00 uur op het YouTube kanaal van Spike.

'Ink Master: Meesters van de Lage Landen - Shop Wars', elke maandag om 21.30 uur op Spike.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Stef Wauters - VTM NIEUWS (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Stef Wauters presenteert een marathonuitzending naar aanleiding van de verkiezingen. Hij schakelt rechtstreeks over naar journalisten die over het hele land kopstukken van de diverse partijen volgen en de eerste reacties sprokkelen. Elke Pattyn staat klaar in de studio in Vilvoorde om als eerste alle uitslagen te brengen. Die bespreekt ze met de Raad van Wijzen van VTM NIEUWS. Aan het Vlaams parlement ontvangt Dany Verstraeten de hele dag door opmerkelijke politici, maar vooral ook andere mensen die een belangrijke rol hebben gespeeld in de loop van de campagne. Reporters staan bovendien klaar aan partijhoofdkwartieren of op de plekken waar de partijen verzamelen om met hun militanten de overwinning te vieren, of het verlies door te spoelen.

'De Stem van Vlaanderen', vanaf 8.00 uur de hele dag door op VTM.

Dossiers